10 typer af kvinders læber, og hvordan du kan sminke dem

Formen på en persons mund kan fortælle dig meget om personen, lige fra personlighed til hvordan han/hun er i et romantisk forhold. Ud over fyldige eller tynde læber er der andre typer læber, som det er vigtigt at identificere for at vide, hvilke der ligner dine læber mest. På denne måde lærer du at gøre dem op, så de bliver hovedpersonerne i dit ansigt.

Tynde læber

Tynde læber har deres charme, men en person med denne type mund har en tendens til at tilføje naturligt volumen. For at få dem til at se mere fyldige ud, skal du lege med mere end to nuancer af læbestift. Du vil skabe en dybdevirkning fra midten til enderne af læberne. Du kan også tegne dine læber lidt uden for deres egentlige linje for at give dem mere dimension. 

Tykke læber

Disse læber er de mest forførende og er ofte i centrum for opmærksomheden. Hvis du er en vovet kvinde, kan du vælge intense røde toner for at fremhæve volumen endnu mere. Hvis du derimod ønsker at fremhæve din øjenmakeup, skal du vælge læbestifter i nudefarvede toner.

Typer af kvindelæber og tips om, hvordan du kan sminke dem og få mest muligt ud af hver enkelt læbe.

Amors bue udtalt Læber 

Piger, der har udprægede amoralske læber, har tendens til at have en meget flirtende personlighed. Denne type hjerteformede læber egner sig til næsten enhver makeup-stil, men hvis du ønsker at gøre et stort indtryk, anbefaler vi, at du bruger mørke farver eller en lidenskabelig rød farve, som vil se fantastisk ud med den definerede bueform på din mund

Læber med ubestemt Amors bue

Denne type læbestift betyder, at amorbuen på overlæben er lidt sløret. Amorbuen er altid meget attraktiv, så hvis du gerne vil forføre, anbefaler vi, at du bruger eyeliner til at give denne del af munden mere definition.

Overlæben er tykkere end underlæben

Nogle læber har en underlæbe, der er mindre end overlæben. Det ser måske mærkeligt ud, men det er faktisk meget attraktivt, da det er et træk, som mange skuespillerinder og berømtheder, der anses for at være de mest sexede kvinder, har. Til makeup skal du vælge bordeauxrøde og brune toner i jordnære toner, der fremhæver din fyldige mund. 

Forskellige typer af kvindelæber og hvordan man laver dem op

Mellemtykke læber

En person med mellemtykke læber kan heldigvis bære alle former for makeup og se fantastisk ud. Hvis du har denne form, skal du ikke være bange for at udforske nudes, brune farver, passion red, pink og endda nuancer som blå og grøn.

Tykke læber i midten

Når en person har denne type mund, vil du bemærke fyldige læber, især i det midterste område, hvilket automatisk skaber en afrundet amorbue. Disse læber er meget eftertragtede, så få mest muligt ud af dem med nuancer af passion red eller burnt red

Brede eller strakte læber

Personer med brede læber vil opleve, at overlæben eller begge læber ser ret langstrakte ud. Afhængigt af, hvor strakte og store dine læber er i forhold til resten af dit ansigt, kan du bruge forskellige typer læbestift. Vi anbefaler nuancer, der ligner din hud eller er et hak lavere. 

Bøjede nedadgående læber

I dette tilfælde er læbernes form let eller moderat nedadgående. Denne type af hængende mund er normalt ledsaget af tynde læber, men med nude eller brune liners og gloss kan du øge deres volumen og ændre krumningen opad, hvis du ønsker det.

H2 Bøjede opadgående læber

De opstår, når både over- og underlæberne er let opadbøjede. De fleste kvinder med denne profil har en lille mund, så lyserøde og koralfarvede toner anbefales. 

Nu hvor du ved, hvilke typer læber der findes blandt kvinder, bliver det nemmere for dig at vide, hvordan du kan sminke dem, så du får mest muligt ud af dem og altid har et perfekt smil fuld af personlighed.