Hvordan man matcher en sort kjole - Ideer og bedste makeup

Den sorte kjole er en klassiker og et must i enhver kvindes liv. Den kan kombineres med så mange accessories og farver, at du kan skabe mange forskellige looks og stilarter for at være på mode. Fra det mest sensuelle og elegante til det mest afslappede og afslappede.

Hvis du lige har købt en sort kjole, men ikke er sikker på, hvordan du skal kombinere den, kan du læse videre i denne artikel, for vi vil give dig nogle idéer og outfits, der vil inspirere dig.

4 idéer til at kombinere en sort kjole med en sort kjole

Som vi har sagt før, kan du med en sort kjole skabe uendelige looks med en sort kjole. Fra den ultra elegante model til gallafester til enkle og friske designs, der passer perfekt til enhver afslappet situation. 

Uanset hvilken type kjole du har i din garderobe, får du her et par ideer til kombinationer, som du vil elske, og som passer til din personlighed.

Med høje hæle 

Der er ingen bedre måde at bære sorte kjoler på og slanke silhuetten på end ved at kombinere dem med høje hæle. En kvinde i sort og høje hæle ser stærk og sensuel ud. En stil, der aldrig slår fejl, er at kombinere en stram sort kjole med et par guldhæle. 

Tips til, hvilken makeup du skal have på til en sort kjole

Støvler og strømper til et vinterlook

Hvis du er på udkig efter et vinterlook til årets koldeste dage, kan en sort kjole være et godt valg. Glem kulden, og tag din bedste kjole på med et par strømpebukser og en frakke. Tilføj et par kontrastfarvede støvler eller ankelstøvler til dit look. Du kan endda vælge en camelfarvet farve til dine støvler for at gøre dualiteten af farverne mere tydelig. 

Med et strejf af farver

Man siger, at et outfit ikke er komplet uden et stænk af farve. Hvis det sker for dig med sorte kjoler, og du føler, at de er for kedelige, så minder vi dig om, at du altid kan tilføje et sjovt og personligt præg med enhver farve, som du kommer i tanke om. Det behøver ikke kun at være dine sko eller støvler i en anden farve, du kan også tilføje et tørklæde til dit hår, en halskæde eller endda en flerfarvet håndtaske.

Sort om sommeren 

Mange mennesker siger, at man ikke bør gå med farvet tøj om sommeren, men det behøver ikke at være tilfældet. Så længe du vælger det rigtige stof, kan en kvinde se meget cool ud i sort under solen. For at mixe dit look og gøre det sommerligt, kan du kombinere det med kondisko eller sandaler og sætte håret tilbage i en rodet hestehale. 

Sådan matcher du en sort kjole baseret på din personlighed og stil

Den bedste makeup til en sort kjole 

At matche en kjole med tilbehør er ikke det eneste, som en kvinde bør tage sig af, når hun skaber sit ideelle outfit. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken makeup du skal bruge for at fremhæve dit ansigts skønhed. 

Man siger, at den perfekte makeup er den, der får dig til at føle dig godt tilpas, men her er nogle idéer, der kan hjælpe dig med at se endnu bedre ud til din sorte kjole. Glem selvfølgelig ikke at anvende en foundation, der passer til din hudtone. 

Med hensyn til øjnene kan du vælge et enkelt eller et mere dramatisk look, alt afhængigt af lejligheden og tidspunktet på dagen. Men du bør aldrig gå glip af muligheden for i det mindste at bruge mascara og en diskret vandlinje for at give dit look mere dybde. 

På den anden side er den bedste måde at matche dine læber med din sorte kjole på at bære nude toner, der lader andre dele af dit look komme i fokus. Men hvis du vil have et mere forførende look, skal du vælge en dyb ildrød farve.

Som du kan se, er der mange originale idéer til at kombinere med din sorte kjole. Få det bedste ud af denne klassiske modeartikel og se spektakulær og iøjnefaldende ud.