What are the Benefits of eating Sunflower and Pumpkin seeds

Discover the benefits of pumpkin seeds

Solsikkefrø eller græskarfrø er en af ​​de mest forbrugte fødevarer og den foretrukne snack hos mange voksne og børn i mange Middelhavslande som Spanien. De er en sund snack og giver stor ernæringsværdi. Selvfølgelig, hvis du spiser en masse af dem, kan du undre dig over, om disse frø er en opfedende mad, og hvad er deres fordele eller negative effekter på vores helbred kan være, når du spiser dem meget regelmæssigt.

I denne artikel skitserer vi sundhedsmæssige fordele og effekter at solsikke- og græskarfrø kan have på vores kroppe såvel som deres kalorieindhold og risici eller bivirkninger, som denne mad kan forårsage på vores helbred, hvis de indtages i overskud.

Kan mange frø i din diæt gøre dig fed, og hvor mange kalorier indeholder de?

Gør solsikkefrø dig fedt?

Hvis du inkluderer dette frø som en del af en afbalanceret diæt og forbruger dem i små mængder, de får ikke dig til at gå i vægt. Denne type frø er faktisk rig på fiber, mineraler og har et højt indhold af vitaminer som E -vitamin, som hjælper med at holde dig sund såvel som solsikkefrø, der hjælper med vægttab.

Hvis du overspiser solsikkefrø eller køber Salt belagte frø, det er meget sandsynligt, at dette vil have negative effekter på dit helbred. Som vi ved at tilføje en stor mængde salt eller natrium og kalorier til din krop, kan du være harfmfuld for dit helbred, herunder blodsukkerniveau, diabetes og dit hjerte såvel som andre problemer.
At give dig en idé for enhver 25 gram af solsikkefrø forbruger du cirka 150 kcal.

Du kan sige, at solsikkefrø er en type tørret frugt med en Høj omega Indhold, der anbefales til vores kost og spiser dem rå som en aperitif, er en fantastisk måde at spise denne mad på en sund måde. De kan også bruges i mange opskrifter såsom salater eller til at klæde dig på et måltid, du ønsker.

Find ud af, om solsikke- og græskarfrø hjælper med vægttab eller ej

Hvad med græskarfrø?

Græskarfrø har stor ernæringsværdi for kroppen, da de anerkendes for deres medicinske egenskaber, antioxidanter og de fordele, de har for fordøjelsessundhed.
Disse frø er rige på Omega Fats, vigtigt for godt helbred. De er dog høje i kalorier på grund af den olie, frøene indeholder, hvilket betyder, at det altid er en god ide at spise dem i moderation.

Fordele ved disse frø

Takket være deres antioxidanter, mineraler og proteiner er disse frø gode til at hjælpe med at holde din krop i form og sund. Vi vil fremhæve følgende sundhedsmæssige fordele af at inkludere disse frø i din diæt:

  • Disse frø Reducer kolesterol og triglyceridniveauer I blodet takket være de umættede fedtstoffer, de indeholder.
  • Frøene Højt indhold af vitamin B9 Hjælper vækst hos børn samt udvikling af babyen under graviditet.
  • De hjælper Bekæmp kardiovaskulær og hjertesygdom.
  • Solsikke og græskarfrø indeholder antioxidanter den kamp frie radikaler og hjælper med at forsinke tegnene på aldring.
  • Takket være deres høje indhold af mineraler såsom fosfor, jern og magnesium giver disse frø en stor mængde energi og hjælper også forhindre sygdomme som Alzheimers.
  • De bruges som en naturlig afslappende middel takket være linolsyren, der reducerer stress.
  • Regulerer fordøjelse.

Find ud af om fordele og risiko for vores helbred ved at spise frø

Risici ved at spise for mange solsikke- og græskarfrø.

Som du kan se, har disse frø flere fordele, der er gode fra vores helbred. Forbruget overskud kan dog være kontraproduktivt for dit helbred. Her er risikoen ved at spise for mange af denne type frø.

  • Vægtøgning: På grund af dets høje kalorieindhold, for hver 100 gram, indtages du ca. 600 kcal. Cirka 25 gram om dagen, hvis virkelig nok.
  • Risiko for hjerte -kar -ulykke: Dette er forbundet med vægtøgning og det høje saltindhold i nogle frø med tilsat salt og aromaer
  • Betændelse: Forbruget for mange frø kan forårsage væskeopbevaring på grund af de høje niveauer af linolsyre, omega 3 og omega 6, sidstnævnte kan forårsage inflammatorisk i kroppen.

Forbruget af rør kan være godt for vores generelle helbred på mange måder, men det afhænger af den måde, hvorpå du inkluderer denne mad i din daglige diæt. Husk: At spise sundt giver dig mulighed for at drage fuld fordel af de ernæringsmæssige fordele ved mad, ud over at hjælpe dig med at forhindre sygdom.