Horoscope fragrances: Virgo woman

Virgo

Vi vil hjælpe dig og give dig inspiration, så du kan være sikker på din ideelle parfume. En måde at vælge det kan være med dit stjernetegn. Hvorfor ikke? Hvis du ikke ved, hvilken parfume du skal vælge, og du er en jomfru pige, er du heldig, for i dette indlæg afslører vi 4 Ideelle parfumer til Jomfruskvinden.


Parfume og stjernetegn: Jomfruskvinden

Jomfruskvinden har et dybt blik og smiler let. Hun stiller store krav til sig selv, er velordnet og er en perfektionist. Hun foretrækker at bo med fødderne fast plantet på jorden. Dette hjælper hende med at værdsætte naturens renhed, så hendes ideelle duftstoffer er blomster og frugtagtig med essenser af vanilje og træ.

Divain-105, parfume svarende til Aire ved Loewe

Du kan konvertere den almindelige og almindelige til noget specielt og magisk takket være denne blomster, frugtagtige og ikke-for-intense duft. Det er en parfume, der repræsenterer frihed og vil være den perfekte pasform til Jomfruskvinden, der altid går ud perfekt.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Forår Intensitet 1 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-144, parfume svarende til Essens ved Narciso Rodriguez

Hvis du vil have en parfume, der altid fungerer, hvad enten det er til din hverdag eller til en særlig lejlighed, har du fundet det. Naturlig og frisk med et let sensuelt touch, det er en parfume, som du vil elske. Det lugter lækkert!

Olfactive Family: Blomster Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-169, parfume svarende til Weekend ved Burberry

Elegance og skøn er ikke imod et bestemt provokerende præg. Denne parfume er sådan: naturligt sensuel. Er du en hjemmeelskende kvinde? Kan du lide klassikerne? Delikatessen ved denne frugtagtige duft vinder dig over.

Olfactive Family: Frugtagtig chypre Sæson: Efterår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-522, parfume svarende til Dyb rød ved Hugo Boss

Hvis det, du har brug for, er at løfte din humør, vil denne duft vække lykken inden i dig. Din selvtillid vil stige som havsprayen, når du går ud ledsaget af denne vanilje-duftende parfume, som er en komplet sensorisk oplevelse.

Olfactive Family: Oriental vanilje Sæson: Efterår Intensitet 2 Anbefalet brug: Nattid