Horoscope fragrances: Virgo man

Virgo

At finde din perfekte parfume er ikke en let ting. Derfor laver vi denne række indlæg med de ideelle parfume til hvert af stjernetegnene. Hvis du er en Jomfru mand, er du heldig, vil vi hjælpe dig med at beslutte, hvilken duft matcher bedst med din personlighed! Du vil være i stand til at vælge blandt vores forslag om 4 ideelle parfume til Jomfruen mand.

Parfume og stjernetegn: Jomfruen mand

Kære jomfru, du er den evige ungdom i Zodiac, som altid ønsker at fejre, altid ung og ... måske lidt umoden. Selvom du ikke kan lide at skille sig ud for meget i en gruppe, er du spontan, glad og meget organiseret i alle aspekter af dit liv.

Divain-038, parfume svarende til Lyseblå ved Dolce & Gabbana

Hvis du er en af ​​de mænd, der tager sig af enhver detalje i hans udseende, der arbejder på hans krop, hans udseende og også hans sind, er denne citrusduft for dig. I det finder du roen og al essensen af ​​Middelhavet.

Olfactive Family: Citrus Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-282, parfume svarende til Versace Pour Homme ved Versace

En parfume, der altid er vigtig og ung, som dig. Ideel til den urbane mand, der kan lide at gå på gaderne i sin by og altid har en plan i tankerne. I hjertet finder du aromaen af ​​hyacinten, der passer til jomfruemanden som en handske.

Olfactive Family: Fougère Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-031, parfume svarende til Agua Fresca ved Adolfo Dominguez

Hvis du i stedet er lidt mere klassisk og foretrækker skøn, ville du gøre det bedre med at vælge denne fougére -duft. Lavendelen blomstrer på din hud; Det er en af ​​de lugtnoter i denne parfume og er ideel til virgoer.

Olfactive Family: Fougère Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-029, parfume lignende tol'eau de Issey fra Issey Miyake

Hvis du er en jomfru, der er en utrættelig rejsende, hvad med en duft, der indeholder essenser fra alle dele af verden? Den lykke, du udspringer, er fanget i denne parfume, der vil ledsage dig i dine eventyr.

Olfactive Family: Woody Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne