Horoscope fragrances: Scorpio woman

Scorpio

Tiden er inde for den gådefulde Skorpionskvinde. Fordi, hvem ville ikke have lyst til at komme ind i sit hoved for at vide, hvad hun virkelig tænker? Hun ved meget godt, hvad hun vil, så det er muligt, at hun ikke er opmærksom på vores råd og vil bare vælge den parfume, der slår hende. Men i tilfælde af at du vil give en duft som en gave til en pige født under dette tegn, her er her 4 Ideelle parfumer til Scorpio -kvinden.

Parfume og stjernetegn: The Scorpio Woman

Skorpionens kvinde ved, hvordan man drager fordel af og nyder fordelene, som naturen har givet hende. Hun kan godt lide udfordringer og ser ud til at være aggressiv og dominerende, men alt dette er en front. Hun er i stand til at skinne blandt en krone og vise sin udsøgte personlige stil.

Divain-126

Denne duft kan ændre grå til farver. Det forbedrer stemningen hos den, der bruger den og dem omkring hende. Det er ideelt til en ung skorpion, legende og flirtende, der ved, at hun har en enorm forførelsesmagt.

Olfactive Family: Blomster chypre Sæson: Efterår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-542, parfume svarende til Sort orkidé ved Tom Ford

Som en lidenskabelig kvinde ved Scorpio -kvinden, hvordan man skinner i mørket. Denne duft er ideel til elegante udflugter om natten. Selvom hun allerede henleder opmærksomheden og er en mystisk kvinde, tilføjer denne parfume mere mysterium til hendes tilstedeværelse.

Olfactive Family: Oriental blomster Sæson: Vinter Intensitet 3 Anbefalet brug: Nattid

Divain-056, parfume svarende til Amor Amor ved Cacharel

Vi ved allerede, at Scorpio -kvinden er den mest sensuelle af nogen af ​​stjernetegnene, så denne parfume, inspireret af en nat med kærlighed mellem to unge mennesker, er perfekt til hende. Hvis du krydser stier med hende, er hun sikker på at fange dig med sine charme.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-582, parfume svarende til Miss Dior ved Dior

Denne duft er lavet til at leve livet intenst uden halvmålinger. Shades of Grey er ikke godt for Scorpio -kvinden. Med denne duft vil hun danse, grine, hoppe og gå, hvor hun vil, alt sammen uden at miste lidt af sin elegance.

Olfactive Family: Blomster chypre Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne