Horoscope fragrances: Scorpio man

Scorpio

Nu, når vi er langt ind i efteråret, er det, når Scorpios har deres fødselsdage. Det er deres tur; Mænd med jernvilter og stærk karakter, realistisk og oprigtig, svære at erobre. Lad os se på 4 Ideelle parfumer til Scorpio Man.


Parfume og stjernetegn: The Scorpio Man

Scorpio -manden er ekstremt uafhængig, og det betyder ikke noget for ham, hvad andre synes om ham. Han føler sig sikker på sig selv i sit eget hjerte, hjertet af en beskytter, og den parfume, han bruger, vil være simpelthen at behage sig selv.


Divain-022 svarer til Chef Flaske Nat ved Hugo Chef

En parfume, der vil ledsage Scorpio -mand i sine lange nætter med feste i byen. Med denne intense og forførende duft, sofistikerede og kosmopolitiske vil han have lidenskabelige oplevelser, der ikke snart vil blive glemt.

Olfactive Family: Woody Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Nattid


Divain-273, parfume svarende til Polo sort ved Ralph Lauren

En duft, der tiltrækker kvinderne. Det er en parfume, der vil fremhæve det berøring af mysterium, der kendetegner dem, der er født under tegn på skorpionen; Sexet, sofistikeret og opdateret. Altid elegant, men uformel.

Olfactive Family: Woody Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Nattid


Divain-254, parfume svarende til Amor ved Cacharel

Parfume af forførelse for Scorpio Man. En perfekt match til den lidenskabelige og kreative karakter af dette tegn; En karakter, der ikke tager noget let. Ideel til unge mænd, der elsker frihed.

Olfactive Family: Spicy Woody Sæson: Efterår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-019, parfume svarende til Skyldig ved Gucci

Scorpios er tilpasningsdygtige og kommer godt overens i enhver situation, nøjagtigt som denne parfume. Moderne og forførende, denne duft er perfekt til ethvert tidspunkt på dagen og enhver sæson af året.

Olfactive Family: Woody Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne