Horoscope fragrances: Sagittarius woman

Sagittarius

Når det er tid til at vælge en parfume, hvorfor ikke vælge en i henhold til dit stjernetegn? Det er hvad vi hjælper dig med at gøre med denne serie artikler. I dag vil vi tale om Skytten kvinde, en kvinde, der værdsætter frihed og uafhængighed; Meget positiv og munter. Hun elsker at rejse, og derfor foretrækker hun ikke at blive bundet af noget, som hun selv ikke valgte. Lad os se på hvad der er 4 Ideelle parfumer til Skytten kvinde.

Parfumer og stjernetegn: Sagitarius -kvinden

Den sagittariske kvinde er som en kamæleon: Hun kan hurtigt tage et afslappet look eller være ekstremt elegant, altid uden at miste sin venlige personlighed og sans for humor. Hun elsker forførelsesspelet, hun er lidenskabelig og kæmper for, hvad hun vil. Hvis du er en sagittarisk kvinde, skal du vælge mellem disse fire parfumer.

Divain-093 svarer til La Vida es Bella ved Lancôme

Denne duft er optimistisk, og det er derfor, den er ideel til den sagittariske kvinde, der altid er positiv. Det har en høj intensitet og er en af ​​de mest solgte og værdsatte af vores klienter med god grund.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Vinter Intensitet 3 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-109, parfume svarende til L'aau d'issey ved Issey Miyake

Den sagittariske kvinde skiller sig ud for sin evne til at tilpasse sig, og det er præcis, hvad der kendetegner denne blomsterduft. Det er afbalanceret og giver dig den støtte, du har brug for i dit daglige liv.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Primavera Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-132, parfume svarende til Touch of Pink ved Lacoste

Munterhed ledsager denne parfume, der er perfekt til den unge kvinde. Det er hensynsløst, hæmmende og sjovt, der lyder meget som personligheden af ​​pigen født under Skyttenes tegn.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Sommer Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-082, parfume svarende til Trésor EDP ved Lancôme

En ideel duft til natten, så hvis du er berømt for dine udflugter om natten, er dette din parfume. Inden for det er der en skat, der skinner i mørke, som du vil elske at tage med dig.

Olfactive Family: Orientalsk Sæson: Efterår Intensitet 3 Anbefalet brug: Nattid