Horoscope fragrances: Libra woman

Libra

Vægtkvinden er kommunikativ og social. Hun har en stor følelse af retfærdighed, og diplomati og empati er nogle af hendes dyder. Hun kan godt lide at tage sig af sig selv, har udsøgt smag i tøj og er altid klædt elegant og passende til enhver lejlighed. Hun vælger roligt, hvad hun skal bære hver dag, og selvfølgelig, hvilken duft du skal bruge til hvert øjeblik. Men hvad er der De 4 ideelle parfume til Vægtkvinden?


Parfume og stjernetegn: Vægtkvinden

Uanset om det er for dig, din mor eller for din pige, hjælper vi dig med at vælge den parfume, der matcher bedst med personligheden af ​​en Vægtkvinde fra kataloget over divenparfumer.


Divain-136, parfume svarende til ved Armani

For den dristige kvinde, der er stolt af sin femininitet. Tilføj et strejf af mysterium til din garderobe med denne usynlige, men uden tvivl synlig, tilbehør. Det har et strejf af sødme, men ikke for meget.

Olfactive Family: Blomster chypre Sæson: Efterår Intensitet 2
Anbefalet brug:
Dagtimerne


Divain-161, parfume svarende til Meget uimodståelig af Givenchy

Denne duft med elegante og blomsterfarver og orientalske noter giver et sofistikeret touch til en så velafbalanceret pige. Det ophæver sensualitet og femininitet, en parfume fuld af liv, der vil gøre en forskel og adskille dig.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Forår Intensitet 2
Anbefalet brug:
Dagtimerne


Divain-083, parfume svarende til Omnia krystallinsk af Bulgari

En frisk og let parfume til daglig brug; Men det betyder ikke, at det er som alle de andre. Det er slet ikke konventionelt og får dig til at skille dig ud fra mængden. Det er fuld af kontraster: mystisk og klar, enkel og kompliceret.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Forår Intensitet 2
Anbefalet brug:
Dagtimerne


Divain-066, parfume svarende til Siv de Gucci

En parfume, der stimulerer sanserne. Det er intenst og perfekt til at gå ud om natten, når du vil skinne med denne duft, der gør kvinden, der bærer den håbløst magnetisk.

Olfactive Family: Frugtagtig chypre Sæson: Vinter Intensitet 3
Anbefalet brug:
Nattid