Horoscope fragrances: Gemini woman

Gemini

Konstant i evolution og i en kontinuerlig søgning efter lykke; Sådan lever en Gemini -kvinde.

Kvinden født mellem 21. maj og 20. juni har en ekstraordinær gave med mennesker, og hun lader den vise, fordi hun altid er partiets liv; Det er umuligt at kede sig ved hendes side.

Rutine er hendes fjende, og overraskelse er hendes bedste våben. Derfor finder du ofte hende omgivet af venner, der er omfattet af hendes kreative personlighed

Parfume og stjernetegn: Gemini -kvinden

Det er ikke, at sjælen fra en Gemini -kvinde er variabel, faktum er, at hun gemmer flere versioner af sig selv indeni og tilpasser sig hvert øjeblik, hun lever.

Intensitet er hendes mest karakteristiske egenskab, og hendes parfume skal være den samme.

Divain-052, parfume svarende til at være lækker, af DKNY

Gemini -kvinden elsker en udfordring. Hun ser efter udfordringer og lækkerier i dem. Hun er en dristig og hæmmende kvinde og har brug for en vigtig parfume som det perfekte supplement til ethvert eventyr.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Sommer Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-120, parfume svarende til Elie Saab le parfum af Elie Saab

Forsøg ikke at binde en Gemini ned, fordi hun vil gøre oprør mod dine kæder. Hvis du vil beholde en sådan hæmmende dame ved din side, skal du give hende rejser, nye oplevelser, utrolige udfordringer og en duft, der afslører hendes personlighed med hvert skridt, hun tager.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Forår Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-184, parfume svarende til Poison Girl af Dior

En Gemini ved perfekt, hvordan man kan nyde livet. Hun er interesseret i her og nu, glæde og latter, og hun sætter al sin energi i dem. Derfor pammer hun også sig selv med en dristig og sexet aroma, der bekræfter hendes frihed.

Olfactive Family: Orientalsk Sæson: Vinter Intensitet: 3 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-151, parfume svarende til boss orange af Hugo Boss

Sjov er vigtig, men en Gemini -kvinde er også en utrættelig arbejdstager, der står over for hver dag med optimisme og energi. For disse mere dagligdags øjeblikke ved hun, hvordan man vælger en parfume med så meget personlighed, som hun selv har.  

Olfactive Family: Blomster Sæson: Efterår Intensitet: 1 Anbefalet brug: Dagtimerne