Horoscope fragrances: Capricorn man

Capricorn

Under hans fjerntliggende udseende skjuler Stenbukken mand en fascinerende personlighed; Relig med en stabil karakter og meget sikker på sig selv. Derfor vil en Stenbukken altid gøre en stor livskammerat og trofast ven.

Rolig og klar af naturen vil han være op til enhver udfordring for dem, han elsker, selvom det kan være svært for ham at forpligte sig til at begynde med.

En maskulin, elegant og loyal mand, vil du vide, hvad hans ideelle duft er?

Parfume og Zodiac Tegn: Stenbukken mand

En Stenbukken mand nyder varme og rolig. Han er ikke fan af støj og af risikable eventyr.

Med en Stenbukken i dit liv er kærlighed og sindsro garanteret. Han er elegant og raffineret, så hans parfume vil aldrig være skandaløs, men i stedet udsøgt monteret på hans fredelige interiør.

Divain-018

En afbalanceret duft, sød og frisk på samme tid. Det er det perfekte supplement til den rolige og mandlige personlighed i Stenbukken. En maskulin aroma, der kun passer til den mand, der er meget sikker på sig selv.

Olfactive Family: Woody Sæson: Sommer Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne

Divain-001, parfume svarende til D&G af Dolce & Gabbana

En parfume, der provoserer, sukker og lukker øjnene på dem, det inspirerer. Det bærer et subtilt strejf af elegance og forførelse, der passer perfekt til temperamentet fra enhver Stenbukken ridder.

Olfactive Family: Fougère Sæson: Efterår Intensitet: 2 anbefalet brug: Nattid  

Divain-045, parfume svarende til opium af Yves Saint Laurent

Uden tvivl er dette en af ​​de bedste aromaer, som en Stenbukken mand kan bære. Intens, med karakter. Hvis du lugter denne aroma på en mand, skal du ikke tage dine øjne af ham: Det er værd at se den tillid, som han bevæger sig videre med.

Olfactive Family: Orientalsk Sæson: Vinter Intensitet: 3 Anbefalet brug: Nattid

Divain-020, parfume svarende til Hugo af Hugo Boss

En mand, der helt sikkert kender, hvor han skal hen, og hvordan man kommer dertil, kan give sig selv et lidt oprørskt touch med en duft, der blødgør hans tilsyneladende kulde. Med denne friske aroma forstærker Capricorn -mand sin stærke personlighed og besluttede karakter.

Olfactive Family: Fougère Sæson: Forår Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne