Horoscope fragrances: Cancer woman

Cancer

Reserveret, lidenskabelig, modstridende og dybt feminin, der beskriver kræftkvinder.

Selvom de har en tendens til at være mere indadvendte end hvad de først vises, gør deres meget udviklede intuition og deres ubegrænsede kreativitet dem til en sikker og venlig tilflugt for dem omkring dem.

Parfume og stjernetegn: kræftkvinden

Regeret af månen, hendes følelser er hendes livs kraft. Derfor er kræftkvinden i stand til at hoppe fra en stemning til en anden usædvanligt hurtigt, ledet af hendes følelsesmæssige følsomhed.

Det er grunden til, at hun nogle gange har brug for at søge tilflugt og beskytte sin værdifulde indre person, afgive billedet af en mystisk kvinde og en drømmer.

Ikke bare enhver parfume vil gøre for en så følsom sjæl. Ved du hvad du skal vælge?

Divain-160, parfume svarende til krop af Burberry

Ud over at være ekstremt feminin og elegant værdsætter kræftkvinden også sit hjem og familie, søjler af hendes følelsesmæssige stabilitet. Altid elegant, hendes parfume fremkalder freden i en sommer eftermiddag efter en storm.

Olfactive Family: Frugtagtig chypre Sæson: Efterår Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-524, parfume svarende til romantik af Ralph Lauren

Med en sådan udviklet empati er det undertiden kræftkvinden nødt til at bevare sin sjæl og opretholde en del af sit liv på virkelighedens margin. En aroma med personlighed holder hende forankret i denne verden, men giver hende også mulighed for at dyppe sig selv i dagdrømme, der fornyer hende.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Sommer Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-566, parfume svarende til bambus af Gucci

En enkelhed og følsomhed af en kræftkvinde kombineres perfekt med sin indre styrke. Hun er i stand til at overvinde enhver situation med styrken af ​​sin personlighed. I disse mest komplicerede øjeblikke vil vitaliteten af ​​den fleksible bambusplante være hendes endelige våben, der giver hende mulighed for at skinne igen, som hun fortjener.

Olfactive Family: Blomster Sæson: Sommer Intensitet: 1 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-192, parfume svarende til Mademoiselle Rochas af Rochas

Kræftkvinden er meget romantisk, fordi hendes specielle følsomhed skubber hende uundgåeligt mod kærlighed. Og der er ingen aroma mere øm end blomster, der fremhæver denne kvindes indre skønhed.

Olfactive Family: Blomsterfrugtagtig Sæson: Forår Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne