Horoscope fragrances: Cancer man

Cancer

Mænd født mellem 21. juni og 22. juli styres af tegnkræft og er kendetegnet ved deres følsomhed og gode hjerte ... og for deres humør ændres.

Indadvendt, men charmerende. Sjovt, men romantisk. Cancermanden opbevarer modsigelser inde i ham, der gør ham så fascinerende som månen, hans herskende planet.

Parfume og stjernetegn: kræftmanden

Ligesom krabben, der er symbolet på hans tegn, præsenterer kræftmanden en hård skal, der skjuler sit følsomme interiør, loyale og generøse.

Hans prioritet er hans hjem, et stabilt liv præget af et uhindret instinkt til at beskytte dem, han elsker.

Når stabilitet er din prioritet, er en kræftmand den bedste mulighed. Men han vil også få dig til at grine, garanteret.

Divain-207, parfume svarende til evigheden af ​​Calvin Klein

En kræftmand respekterer universelle værdier som kærlighed og familie. Derfor bruger han parfumer, der, når du er ved hans side, får dig til at føle, at du endelig er kommet hjem.

Olfactive Family: Fougère Sæson: Forår Intensitet 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-268

Det er værd at dine problemer med at investere tid i at dyrke en kræfts tillid, fordi han er en mand fra hoved til tå, med sine dyder ... og hans fejl. Se ud over hans facade, trænger ind i hans indre og lad dig beruses med aromaen af ​​en rigtig mand.

Olfactive Family: Woody Chypre Sæson: Vinter Intensitet: 3 Anbefalet brug: Nattid


Divain-278, parfume svarende til fornøjelser for mænd af Estée Lauder

Når engagement virker som en uopnåelig værdi, bliver en kræftmand involveret og knytter sig til sine kære lidenskabeligt og uden tricks. Levende øjeblikke af lykke, af optimisme og sandhed, der får dig til at nyde parfume af et liv, der deles.

Olfactive Family: Krydret Sæson: Forår Intensitet: 2 Anbefalet brug: Dagtimerne


Divain-214, parfume svarende til Spicebomb af Viktor & Rolf 

Selvom en kræftmand bringer med sig øjeblikke af dårlige humør, kan han med sig et øje med sig det mest ømme mænd. For at neutralisere de mest komplekse øjeblikke skal du vende dig til en afbalanceret og sensuel parfume.

Olfactive Family: Woody Sæson: Vinter Intensitet: 2 Anbefalet brug: Nattid