DIVAIN | Equivalence Perfumes

50% OFF ON ALL PERFUMES❤️‍🔥

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Opdag hvad keratin glatning består af og fordele og ulemper ved denne behandling

Keratin glatning: fordele og ulemper ved behandlingen

Vil du sige farvel til skælet i dit hår? Hvis dit svar er ja, så skal du vide alt om keratin glatning.

Påføringen af ​​keratin på håret består af en meget populær permanent glattebehandling, der er i stand til at nære hovedbunden, forbedre hårfibrene og tilføje glans til tørt og beskadiget hår hos kvinder.

Proceduren har sin videnskab, og derfor er det vigtigt, at du kender dens fordele og ulemper, samt behandlingens varighed og andre detaljer af interesse. Lad os komme igang!

Hvad er Keratin?

Keratinen er et naturligt protein produceret af kroppen, ansvarlig for at give elasticitet, styrke og glans til hår og negle. Dens oprindelse er naturlig, hår er den vigtigste kilde til protein, selvom det også kan findes i huden på mennesker og i nogle dele af dyr, såsom kløer eller fjer. Keratinen bruges til at styrke håret og holde det skinnende i lang tid.

Keratin glatning vil få dit hår til at se glat og skinnende ud

Glatning med keratin

For at opnå et skinnende og håndterbart hår er en af ​​de bedste skønhedsbehandlinger til kvinder permanent keratin glatning. Dernæst vil vi fortælle dig, hvad det præcist består af, dets fordele og ulemper.

Hvad består det af??

Keratin glatning er en kosmetisk procedure til kvinder, der udføres med det formål at nære hårfibrene, give håret et glat, skinnende og modstandsdygtigt udseende, især de hår, der er beskadiget eller svært at håndtere, såsom bølgede, krøllede eller kruset hår. . Kroppen genererer allerede naturligt keratin, men takket være denne behandling vil du være i stand til at forbedre processen og fremskynde genoplivningen af ​​håret.

Virkningen af ​​keratin på håret er ikke 100 % permanent, da behandlingens varighed kan variere alt efter den pleje du udfører. Det varer normalt mellem 4 og 5 måneder.

Den grundlæggende pleje, der skal tages i betragtning for at forlænge resultaterne af disse glattebehandlinger, er:

 • Brug de bedste sulfatfrie produkter.
 • Undgå saltvand eller poolvand, der indeholder klor.
 • Farv ikke håret efter påføring af keratinbehandlingen.
 • Efter at have solbadet de første ti dage efter påføring af keratin.

Fordele ved keratin glatning

Keratin glattebehandling er en gave til enhver kvinde med uoverskueligt krøllet, bølget eller kruset hår. Her fortæller vi dig fordelene ved behandlingen:

 • Fjerner skæl i håret og giver det en blødere og lettere tekstur.
 • Den tilføjer glans fra rødderne til enderne, hvilket giver et vitalt og skinnende udseende.
 • Nærer håret, øger den naturlige glans og forbedrer farven bedre.
 • Styrker hårfibrene og gør det modstandsdygtigt.
 • Den er ideel til at forvandle bølget hår til glat hår, takket være dens egenskab til at blødgøre hårfibrene.
 • Det reparerer beskadiget hår af soleksponering eller konstant brug af varme.
 • Efterlader håret glat i flere måneder.
 • Takket være dets nærende egenskaber, ved at kombinere keratin med hyaluronsyre, bliver håret sundere, hydreret og skinnende.

Keratinbehandling er en kosmetisk procedure, der nærer hårfibrene

Ulemper ved behandlingen

Uanset hvilken type keratinbehandling du ønsker at have, om du vil gøre det i en skønhedssalon, et æstetisk center eller derhjemme, skal du kende den negative side af proceduren. Her efterlader vi dig ulemperne ved at lave en hår glatning med keratin:

 • Keratinbehandlinger indeholder formalin, et stof, der bruges i mange produkter, og som viser sig at være giftigt og aggressivt over for hovedbunden og hårfibrene. I nogle lande er salg og køb af produkter, der indeholder en høj dosis formalin blandt dets komponenter, blevet forbudt. Langvarig brug af keratinbehandlinger kan forårsage allergi, irritation eller afskalning af hovedbunden.
 • Den kan kun bruges på rigeligt og tykt hår, da glattebehandlingen er aggressiv og kan knække det eller generere spaltede spidser.
 • Behandlingen er dyr, og hvis du gør det i et skønhedscenter, endnu mere. Afhængigt af hvilken type keratinbehandling du ønsker at anvende, kan omkostningerne også variere.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published