The Best Air Fresheners for your Home

Find out which are the best home air fresheners on the market

Luftfriskere er blevet et populært vigtigt for vores hjem i disse dage. I stand til at give din hjemmepersonlighed og en behagelig duft giver de et element af komfort, og vi bruger dem nu mere og mere til at tilføje karakter til et rum. Uanset om du leder efter en duft til køkkenet, soveværelset eller stuen, er det vigtigt at vide, hvilken duft der bedst matcher dit hjem.

Siden på divin er vi eksperter i duftstoffer, nedenfor har vi forberedt en guide med et par tip om Sådan vælger du den rigtige luftfriskere til dit hjem og som er de bedste at købe.

Hvilken er den bedste luftfriskere at købe?

Når du vælger den bedste luftfriskere til dit hjem, skal du tage højde for, at denne duft vil være en del af dit liv. Ud over at vælge en behagelig lugt skal du også overveje forskellige andre aspekter.

Hjem luftfriskere, der giver din hjemmepersonlighed og en unik aromaDernæst overlader vi dig med en FE -point til at overveje og hjælpe dig med at beslutte, hvilke produkter der er det bedste køb for dig:

  • Typer af diffusor

Luftfriskere kan klassificeres efter den type essens, de indeholder, og de produkter, de bruger. Afhængig af essensen er der Kemiske luftfriskere og Luftfriskere med naturlige ingredienser. Vi foreslår, at du finder ud af lidt om olier eller kemiske komponenter i hver duft, da nogle ingredienser kan være usunde for dyr.

Med hensyn til formatet er de mest populære som et rumspray som et lys, plug-in og duftdiffusorer med pinde. At kende fordele og ulemper ved hver af disse er nyttige, når man vælger, hvad man skal købe.

  • Variation af duft

Selvom du i øjeblikket har en bestemt duft eller en lugt, som du virkelig er i, har vi en tendens til at ændre vores sind. Af denne grund Ambipur er en fantastisk mulighed, da de har en forskelligartet række duftstoffer at vælge imellem.

  • Genopfyldninger

Genopfyldning er en vigtig faktor at huske på. Hvis du vælger en genanvendelig luftfriskere, skal du sørge for at være i stand til Find og køb let en påfyldning og at de ikke er også dyr.

  • Holdbarhed

Ud over at finde en behagelig lugt til dit hjem er holdbarheden meget vigtig. Nogle luftfriskere kan programmeres til at sprøjte eller frigive duften ind i rummet på en timer, som du ønsker. Denne forhindrer spilder Og hjælper også med at redde et par øre.

  • Design

Selvom din luftfriskere er det ikke et ornament, vi selvfølgelig ønsker, at det skal se behageligt ud. Af denne grund foretrækker du måske at få et lys eller diffusor stick -frisker til at hjælpe Dekorer dit hjem og medbring lidt stil til et rum i stedet for et plastik plug-in.

De bedste luftfriskere, der eliminerer ubehagelige lugt

Bedste hjemmefriskere til at eliminere dårlig lugtPå en enkelt liste har vi udarbejdet Bedste luftfriskenRs for neutraliserende enhver ubehagelige lugt Og at forlade dig med en smuk, som både dig og dem, der besøger dit hjem, bare vil elske.

Air Wick Freshmatic

Air Wick Freshmatic Refillable Air Freshener tilbyder en Blomsterduft Med antydninger af lilje, rose og pioner, der giver dit hjem friskhed og blødhed. Du kan få det i et sprayformat, som er bærbart, så du nemt kan tage det fra den ene del af dit hjem til et andet. Det er også automatisk og har Tre intensitetsniveauer så du kan regulere den mængde duft, den bruger. Hver udskiftning kan vare op til 70 dage.

Hamasy luftfugter luftfriskere

Hamasy er en Æterisk olie diffusor. Denne type luftfriskere er en af ​​de mest alsidige. Ved blot at tilføje vand og et par dråber af den essentielle olie efter eget valg, kan du skabe en behagelig og duftende lugt på få sekunder. Det er design er ret originalt, og du kan endda bruge det som en Bedside lampe.

Mørk cedertræ af H&M

Diffuser stick luftfriskere er en aktuel tendens. Disse små luftfriskere kan passe ind i ethvert hjørne af huset og tilføje en lille dekoration, de kommer også i forskellige dufte. Denne H & M -model er især Moderne, elegant og meget effektiv i Fjernelse og ubehagelige lugt.

Duftlys

Et stearinlys spreder behagelig aroma mest traditionel vej. Det er en af ​​de mest klassiske typer hjemmefriskeren og duftdiffusor, der aldrig vil gå ud af mode. Det er naturlig, æstetisk og Anti-stress Og du kan få fat i dem i de fleste hjemrelaterede butikker.

Hjemmelavede luftfriskere

Planter og blomster er et perfekt eksempel på hjemmefriskere. Du kan dog oprette din egen personlige duft til dit hjem ved Tilføjelse af vand, Bagepulver og dråber af essentiel olie til en glasbeholder. Som en naturlig luftfriskere kan du også bruge appelsinskal og aromatiske urter.