How to get rid of the smell of Cigarette Smoke in your Car.

Find out the best tricks to get rid of the smell of cigarette smoke from your car

Når nogen konstant ryger, er de normalt ikke opmærksomme på lugten af ​​cigaretrøg, de efterlader. I en bil bliver denne dårlige lugt endnu mere koncentreret, hvilket gør lugterne meget mere ubehagelige og generering af snavs og dårlig lugt overalt på grund af nikotin.

I dette blogindlæg giver vi dig nogle få tip og tricks at hjælpe dig Slip af med lugten af ​​cigaretrøg fra din bil. Vi giver dig også nogle ideer til at slippe af med røglugt fra andre områder såsom dine hænder eller dit tøj. Hvad venter du på? Klar til at lugte rent?

Bedste tricks til at fjerne lugten af ​​tobak fra bilen

Vi fortæller dig, hvordan du fjerner lugten OK tobaksrøg fra din bil med dette rådRengøring af askebægeret

Cigaretskodder producerer en mere gennemtrængende aroma end selve røg, så kom i vane med at tømme og rengøre din bils askebæger dagligt. Du slipper ikke af med røglugterne, hvis du ikke gør det Vask det godt med sæbe og vand, giv det en god ren.
Et andet simpelt hjemmelavet trick er at fylde askebægeret med Jordkaffe, et fremragende middel til at modvirke dårlige lugte og skabe en behagelig duft på dit hus eller bil.

Katte kuld og kul absorbere lugt

En lille skål kitty kuld eller en lille pose kul, kan absorbere en masse lugten inde i bilen. Begge overvejes Holdbare miljøvenlige produkter at absorbere fugt og lugt i luften. Forlad blot en lille, ren skål i mindst to timer for at hjælpe med at slippe af med røglugt.

Det gode ved at bruge kul til dette trick er, at det absorberer toksiner og vil Hjælp med at rengøre luften. Ud over at hjælpe med at slippe af med lugten af ​​tobak fra din bil, renser den også luften i dit hus eller bil.

Eddike og bagepulver

Nikotinet i tobaksrøg gennemsyrer polstring Af hele køretøjets indre: gulvmåtter, rattet, sæder, tag, vægge, døre. Et ufejlbarligt trick til at lave en dyb ren og fjerne alle spor af røg er at lave en blanding af eddike og bagepulver.

Bland eddike og bagepulver Løsning i en lille skål som følger: 1 liter vand, 1 glas hvid eddike og 1 tsk af Bagepulver. Blødlægges en klud i opløsningen, vrider den ud og tør bare polstring i en cirkulær bevægelsesrensning af alle overflader.

Hvordan fjernes lugten af ​​tobaksrøg fra tøj?

En sep -guide til at fjerne lugten af ​​cigaret og tobaksrøg fra din bilUndgå at blande tøj, der lugter af røg med andet tøj, der hører til børn eller andre medlemmer af huset. Vi foreslår også at lade tøjet luftes i et par timer før vask eller blødgøring af dem i en Blanding af vand og hvid eddike For at eliminere røgpartiklerne, der stadig er fastgjort til stoffet.

Når du er sendt eller før vasket, skal du vaske dit tøj som normalt med dit sædvanlige vaskemiddel, enten med hånden eller i vaskemaskinen. Hvis etiketten af ​​tøjet tillader det, er det bedst at Brug varmt vand som altid hjælper rengøring og tillader tøj at lufttørre.

Hvad med hænder?

Hvis du ryger meget ofte, kan lugten af ​​tobak allerede være imprægneret på dine fingre.

Et godt trick til at fjerne lugten af ​​tobak fra dine hænder er at Klem to citroner ind i en lille skål og læg fingrene ind for 5 minutter. Efter dette skal du skylle godt med vand og eksfoliere dine hænder med olivenolie og sukker, dette fjerner enhver beskadiget hud og hjælper med at falme eventuelle pletter. Endelig, fugtighed Med din sædvanlige håndcreme.