Planet First

Planet
First

Hos DIVAIN passar vi på planeten. For Jorden, for os. 
For i dag og for fremtiden.

Vores produkter er en måde at føle livet på. Det bedste liv er et, der er i fred med naturen og dyrene. Det er derfor, at vi hos DIVAIN Parfums altid vækker fornemmelser og følelser fra en følelse af socialt ansvar, tager os af vores planet og fremmer en holdning af Planet First miljøbevidsthed.
Hver dag forsøger vi at ændre verden med små bæredygtige handlinger, der gør en forskel og bidrager til at forbedre vores fremtid. Vi er beviset på, at kvalitetsprodukter kan skabes ansvarligt, hvor vi respekterer planeten og dyrelivet.

For naturen

Naturen skal passes, respekteres og elskes. For hvad hun giver os, er der ingen, der giver os. Det er derfor, siden vi begyndte dette eventyr, har vi arbejdet forpligtet på miljøet. Vi udfører bæredygtige tiltag i alle vores processer, fra emballage designet med 100 % genbrugspap, over affaldshåndtering, til en Try&Buy returservice, der tilskynder til ansvarligt forbrug.

For dyrernes skyld

Hos DIVAIN elsker vi dyr! Ud over at beskytte og pleje deres habitat er vi Cruelty Free. Ingen af ​​de råvarer, vi bruger til at fremstille vores parfume, er tidligere testet på dyr. Derudover består 99% af vores katalog af veganske parfumer, der absolut ikke har nogen komponenter af animalsk oprindelse.

Vegansk

99% af parfumerne i vores katalog er lavet med naturlige og kvalitetsingredienser og råvarer, der ikke kommer fra dyr og afledte produkter. 

(FN SDG: Mål 12 Ansvarligt forbrug og produktion)

Cruelty Free

Vi kæmper mod dyrelidelser og mishandlinger. Ingen af ​​vores produkter er tidligere testet på dyr. Vi har tilpasset os og har ledt efter innovative og etiske alternativer for at teste effektiviteten og sikkerheden af ​​hvert af vores produkter. 

(FN SDG: Mål 12 Ansvarligt forbrug og produktion)

Planeten kan leve uden os, men vi kan ikke leve uden den.
Hver lille tegn tæller. Deltag!

#PLANETFIRST

GÅ TIL HJEMMESIDEN