De 6 bedste parfume reklamer på tv

Gennem historien har parfumemærkerne skabt forskellige tv reklamer, der har revolutioneret sektoren ved at være spændende og inspirerende. De fleste af disse steder har valgt fortælling formatet, baseret på at fortælle en historie, der holder offentligheden interesseret indtil slutningen. Derudover er mange af dem blevet positivt værdsat for deres evne til at ændre stereotyper og kæmpe mod fordomme.

Succesen med disse kreationer har f√•et mange mennesker til at v√¶lge en bestemt duft, f√łr de overhovedet kan dufte den. Dern√¶st har vi lavet en liste over de bedste parfume reklamer, der har passeret gennem tv historien.¬†

1. Chanel N¬ļ5 fra Chanel¬†

Baz Luhrmann slog sig sammen med Chanel og Nicole Kidman for at skabe, uden tvivl, en af ‚Äč‚Äčde smukkeste cologne-reklamer nogensinde. Nicole, den "mest ber√łmte kvinde i verden", ser ud til at l√łbe gennem Times Square for at undslippe paparazzierne. Pludselig finder hun sig selv involveret i en magisk k√¶rlighedshistorie; efterfulgt af fyrv√¶rkeri og den dr√łmmende lyd fra Sydney Symphony Orchestra.

Den emblematiske duft af¬† Chanel N¬ļ5 havde ogs√• en reklamefilm til julen 2019 med Johnny Depps datter i hovedrollen. Her ser vi Lily-Rose Melody Depp i et smukt 1940'er-look best√•ende af en sort kjole og r√łde kn√¶h√łje st√łvler. Hun er d√¶kket af sne og dukker op siddende p√• en k√¶mpe flaske Chanel nr. 5. Annoncen er perfekt til at formidle julens gl√¶de og magi til seeren.

Oplev de mest imponerende parfume reklamer i nyere tid

2. CK One fra Calvin Klein

CK One fra Calvin Klein reklame er lige så revolutionerende som Köln. På bare 30 sekunder kan vi forstå, hvorfor det er en parfume for alle. Annoncen viser en ældre kvinde, et kyssende par, en gruppe af dansere og en ung Kate Moss, der alle har én ting til fælles: unisex duften.

3. J’Adore Absolu fra Christian Dior

En anden af ‚Äč‚Äčde mest anerkendte parfume reklamer er Diors J'adore Absolu, instrueret af den vision√¶re Romain Gavras og med Charlize Theron i hovedrollen. P√• stedet kan vi se en gruppe st√¶rke piger forenet som √©n. Elegancen og sofistikeringen af ‚Äč‚ÄčDior parfumen vises gennem guldfarven, der dominerer i milj√łet.

4. The One fra Dolce & Gabbana

I denne kortfilm kaldet "Street of Dreams" og instrueret af den ber√łmte instrukt√łr Martin Scorsese kan vi se en glamour√łs Scarlett Johansson tale med den attraktive Matthew McConaughey, som hun har et k√¶rlighedsforhold til. Denne annonce, der bruges til at promovere The One fra Dolce & Gabbana for m√¶nd og kvinder, er sort og hvid og ganske almindelig.¬†

De bedste cologne reklamer at huske

5. Sí fra Giorgio Armani

Cate Blanchett trodser alderen i Sí fra Armani. Hun ser spektakulær ud og hun stirre selvsikkert på kameraet med lidt makeup. Annoncen viser et ægte udseende af en travl kvinde, der opretholder den uimodståelige kombination af ynde, styrke og en fri ånd.

7. Agua Fresca de Rosas Blancas fra Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez, et mærke af cologne med mere end 40 år på parfumeri markedet, lancerer i 2013 Agua Fresca fra Rosas Blancas, sin ikoniske parfume. Eugenia Silva er ansvarlig for at give liv til duftens frie, delikate og friske ånd i reklamespottet.


divain

Dine tilsvarende parfumer

Tilmed dig på vores nyhedbrev være opmærksom på vores seneste udgivelser