The 6 best perfumes with the smell of talc for your skin

Find out which are the best talc-smelling perfumes on the market

En af de mest traditionelle dufte, som vi alle kender og genkender, er talkumpulver. Denne komfortable, rene lugt, som mange af de mest berømte parfumer indeholder, er ikke kun efterspurgt af kvinder for deres babyer, men også for sig selv.

Hvis du elsker duften af ​​friskvasket tøj og makeup, og talkum, så efterlader vi dig en liste over de 6 Bedste duftstoffer med duften af ​​talkum. Blød, Friske og rene duftstoffer Det vil kærtegne din hud og forlade din krop parfume som aldrig før.

Petits et mamans af bvlgari

Hvis vi taler om en duft, der får dig til at føle, at du lige er kommet ud af bruser, er det Petits et mamans af bvlgari (Divain-902). Selvom det er en baby -kropsparfume, er dette spray -duftprodukt, der lugter som talkum, vidt brugt af mødre og af alle kvinder, der ønsker Friskhed og vitalitet. Dens aroma består af fLoral og frugtagtige noter såsom solsikke, kamille, rose, bergamot og orange.

Talc-duftende duftstoffer, der efterlader en følelse af friskhed på din hudInfusion d’Iris af Prada

Hvis din besættelse skal være smukt parfume og lugte som makeup og ren, skal du have Infusion d'Iris af Prada (Divain-123) I din samling. Denne duft er en, der blander klassisk med den moderne og er en helt tidløst produkt og er rettet mod kvinder, der ønsker at føle sig fri og meget feminin. Dens vigtigste ingredienser inkluderer afrikansk orange blomst, mandarin, røgelse, cedertræ og noter af vetiver.

Blomst af Kenzo

Denne duft er allerede en af ​​de bedst anerkendte i modeverdenen for dens skønhed og dens Delikat lugt af rent og talkumspulver i hver spray. Selvom hovedpersonerne i Flower af Kenzo er hagtorn, bulgarsk rose og violet; Dens formel består af mange andre ingredienser, såsom moskus, vanilje, Tangerine og røgelse. Blomst af Kenzo (Divain-090) er en duft, som kvinder med behovet for frisk duftende produkt skal prøve engang i hendes liv. Det er også en stor indsats med hensyn til gaver.

Blanche af ByRedo

EN Minimalistisk og elegant Parfume, der lugter af talkum og er perfekt til kvinders sarte hud Denne nye milde, ren og uskyldige duft har en unik blanding af lyserød, violet, rosepeber, peony, sandeltræ og moskus. Blanche af ByRedo (Divain-625) er så holdbar, at det giver dig mulighed for at nyde hver spray af dette fantastiske produkt hele dagen lang.

Dette er de mest berømte talkum-smellende parfumer i modeverdenenPrada -infusion af Prada

Ligesom den feminine version af det (Infusion d'Iris), har denne Eau de Toilette -duft en frisk duft af talkum ideel til en Elegant mand, der kan lide at tage sig af sig selv og omring sig med skønhed. Prada -infusion af Prada (Divain-275) Præsenterer en Woody Essence med mandarin, vetiver, Neroli og Gray Cedar med Orris Root, blandt andre ingredienser. Du kan drage fordel af denne parfume i ethvert tidspunkt af dagen og året for at forlade dig selv eller din mand parfume til højden af ​​friskhed.

Ptisenbon af Tartine et Chocolat

Endelig kan vi ikke glemme dette lækker parfume til børn. Ptisenbon af Tartine et Chocolat (Divain-903) er lugten af ​​kærlighed, skønhed og ømhed. Et unikt produkt, der giver dig friskhed hele dagen, og som har topnoter som syre kalk, orange træ og galbanum, blandet med kaprifolium, lilje af dalen, jasmin og andre baggrundsessenser som Musk, Moss Oak og Amber.

Disse er 7 af Bedste og mest populære duftstoffer til at efterlade dig parfume med et delikat og rent talkumspulver duft, der findes på markedet i dag. Hvis du elsker denne duft, tøv ikke med at prøve nogle af disse spay -duftstoffer, som vi anbefaler til Divain Med en god pris at nyde at føle sig frisk og fri hele dagen.