Parfumer som dufter af Candyfloss

Hvis du kan lide søde parfumer, kan du ikke gå glip af dette udvalg af de mest uimodståelige dufte af candyfloss. Umiskendelige, kraftfulde og udsøgte aromaer med meget søde ingredienser til at huske din barndom. Opdag dem og få dem nu hos DIVAIN til den bedste pris. Vi har dem alle! ;)

DIVAIN-538, tilsvarende til Viva la Juicy

Den første af de  candyfloss duftende parfumer, som vi bringer dig, er en af ​​de mest smarte aromaer designet til unge kvinder, der ønsker at indtage verden. DIVAIN-538, tilsvarende til Viva la Juicy fra Juicy Couture, præsenterer en kombination af lækre ingredienser som mandarin, karamel, praline eller vanilje, som giver anledning til en frisk og let duft, men med et uimodståeligt sødt touch.

DIVAIN-688, tilsvarende til D&G Femme fra Dolce&Gabbana

DIVAIN-688, tilsvarende til D&G Femme ​​er en cocktail af friskhed og femininitet, der vil give dig den energi, du skal bruge for at opnå alt, hvad du sætter dig for. Denne parfume begynder med en lækker topnote af mandarin, hindbær og neroli, der smelter sammen til et elegant blomstret hjerte af jasmin og appelsinblomst. Som afslutning en baggrund med skumfidus og vanilje, der tilføjer en sød og meget gourmand facet til duften.

Køb online parfumer som dufter af candyfloss

DIVAIN-116, tilsvarende til Candy fra Prada

Sød som ingen anden. DIVAIN-116, tilsvarende til Candy fra Prada, skiller sig ud for sin umiskendelige aroma af karamel, der vil erobre alle dine sanser. Dens formel indeholder, udover karamel, andre noter såsom moskus eller benzoin, der giver den gnist, der gør den unik. En parfume lavet til kvinder med en stærk personlighed, passioneret og vovet. Du vil elske den!

DIVAIN-905, tilsvarende til I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess 

Dette er en af ​​de juveler, der er en del af vores Black Edition, den mest eksklusive og begrænsede kollektion. DIVAIN-905, tilsvarende til I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess de Kilian, er en rebelsk unisex parfume designet til at elske på din måde. En perfekt kombination af ingredienser og eksplosive noter såsom citron, æble, ingefær eller skumfidus, som skaber en sød og blød aroma med et enormt vanedannende og flirtende krydret præg.

DIVAIN-070 til kvinde

DIVAIN-070 til kvinder er et vovet, mystisk og forførende forslag. Friskheden af ​​dens citrustopnoter er blandet med et sødt hjerte med noter af candyfloss. Alt dette balanceret med en varm baggrund af moskus, sandeltræ, vanilje og karamel. En uovertruffen duft til at leve sexede og skøre nætter. Prøv den!

Søde parfumer som dufter af karamel, skumfiduser og candyfloss

DIVAIN-065, tilsvarende til Angel fra Thierry Mugler

Elegant, sofistikeret og sensuel. Sådan er vores DIVAIN-065, tilsvarende til Angel fra Thierry Mugler. Med en kompleks kombination af orientalske og søde noter såsom ananas, candyfloss, chokolade eller sandeltræ opnår denne parfume en fornem og feminin aroma kun egnet til vovede kvinder, der elsker at være i centrum. Du vil ikke være i stand til at modstå!

DIVAIN-690, tilsvarende til Aura White Magnolia fra Loewe

Lad dig betage af denne originale og omsluttende parfume designet til unikke kvinder, der elsker hver eneste lille detalje i livet. DIVAIN-690, tilsvarende til Aura White Magnolia fra Loewe, skiller sig ud for en enkel komposition, men aldrig set før, med en magnolia blomst, noter af bomuld, vaniljetinktur og yuzu. En ikonisk, sensuel og meget feminin duft.

DIVAIN-670, tilsvarende til Roses Vanille fra Mancera 

Til sidst vil vi afslutte denne TOP af de bedste  candyflossduftende parfumer på en høj tone med en kvindeduft lavet specielt til vaniljeelskere. DIVAIN-670, Roses Vanille fra Mancera kombinerer friskheden af ​​dens topnoter (citron og akvatiske noter) med et lækkert hjerte af rose og smeltet sukker på en baggrund af moskus, vanilje og cedertræ. Så intens og eksklusiv, at du ikke vil lægge den fra dig.

Nu hvor du kender de bedste candyflossparfumer, så spild ikke et sekund mere og få dine favoritter på vores hjemmeside. Køb tilsvarende parfumer online til en pris lige så uimodståelig som disse søde dufte. Vi venter på dig!