DIVAIN | Equivalence Perfumes

🐝 45% OFF IN AL PERFUMES

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Oplev de bedste parfumer med feromoner til at flirte

6 parfumer med feromoner til mænd og kvinder

Der er et kæmpe udvalg af parfumer på markedet, som lover at øge den seksuelle lyst ved at dufte dem… Er det sandt? Når alt kommer til alt, har videnskaben allerede vist, at disse menneskelige kemikalier, der udsendes af de fleste dyr og også nogle planter, spiller en vigtig rolle i seksuel tiltrækning.

Og selvom nogle parfumemærker bruger det overdrevet i deres marketingkampagner, er sandheden, at det virkelig kan have en stor indflydelse, hvis vi vil tiltrække den modsatte køn.

Hvad er parfumer med feromoner, og hvad er de til?

Menneskelige feromoner er kemiske stoffer, som vores hud afgiver, de aktiverer magien ved forførelse og seksuel lyst hos både mænd og kvinder. De findes naturligt i vores krop, de fanges af det vomeronasale organ og hjælper os med at gøre os ønskværdige for det modsatte køn.

De opfattes gennem duften og er meget effektive, derfor er de blevet meget populær i mange parfumehuse. De bliver i stigende grad brugt i større eller mindre grad.

Hvis du har brug for at få din mest forførende og provokerende side frem, så noter dig listen, som vi har udarbejdet til både kvinder og mænd med de bedste parfumer med feromoner på markedet.

Essentielle parfumer med feromoner til kvinder

De bedste parfumer med feromoner til kvinder

Opium fra Yves Saint Laurent

Denne kraftfulde parfume fra 70'erne blev relanceret i 2009 og forstærkede dens forførende karakter. For at udvikle den er der brugt med balsamico, blomster, søde og varme indslag.

Opium fra YSL blanding af bergamot, mandarin, liljekonval, jasmin, myrra og nellikehjerte præsenteres som en eksplosiv cocktail af grænseløs forførelse. Du vil elske den duft, som din hud afgiver!

Rush fra Gucci

Denne dameparfume er allerede et par år gammel. Gucci lancerede den på markedet i 1999 og tilhører den cypernfrugtagtige duftefamilie. Selvom Rush de Gucci ved første øjekast virker som en simpel parfume, bliver den i virkeligheden et rigtigt forførelsesvåben.

Hemmeligheden kan findes i blandingen af ​​patchouli, hvide blomster og de aromatiske, vanilje og frugtagtige strejf af ingredienserne. Fremhæver Damaskus-rosen og jasminen, der fuldender en perfekt aromatisk cirkel.

Coco Chanel de Chanel

En lækker parfume fyldt med feromoner, som mænd virkelig kan lide. Denne kvindeduft tilhører den orientalsk-krydrede familie. Dens balsamico, søde og krydrede akkorder bliver ren forførelse. Jasmin, mandarin, koriander, fersken og bulgarsk rose har aldrig været så godt kombineret.

Coco Chanel de Chanel tilbyder en velafbalanceret baggrund uden overskud, udviklet gennem blandt andet rav, sandeltræ, vanilje eller tonkabønne.

Parfumer med feromoner til mænd for at øge tiltrækningen

De bedste parfumer med feromoner til mænd

DIVAIN-005

Dette er en af ​​de parfumer, som kvinder roser mest. Den er rettet mod de skøre nætters og festers forførende mænd. Den giver en sødere og meget mere sensuel aroma, 100% fyldt med feromoner. Det er en eau de toilette, der tilhører den orientalske Fougére-familie.

Du vil elske DIVAIN-005 duftepyramiden, der begynder med de citrusagtige noter af mandarin, bergamot og ingefær. Baggrundsprægene, der præsenteres på en subtil måde gennem brugen af ​​blomsterblade, tonkabønner, grøn peber, sandeltræ og Bourbon-vanilje er heller ikke spildt.

Acqua di Gio fra Giorgio Armani

Denne friske duft er ideel til hverdagsbrug, men den kan også hjælpe dig med at forføre, især hvis du er på vej til stranden. På trods af at den er en let parfume, den tilbyder et godt niveau til at aktivere menneskelige feromoner af det modsatte køn. Et sandt forførelsesinstrument.

Acqua di Gio de Armani er en eau de toilette udviklet baseret på citrus- og akvatiske duftnoter. Bergamot, vandjasmin og Primofiore citron tilbyder en kombination, der er forførende og forfriskende på samme tid.

CK One fra Calvin Klein

En forfriskende og forførende parfume, ideel til natmiljøer. Det er en meget sød duft, som kvinder plejer at holde meget af og betragtes også som en af ​​mærkets bedste. En klassiker, som ingen forfører kan gå glip af.

CK One de Calvin Klein tilhører den grønne duftfamilie. Dens tiltrækningsvåben er mandarin, papaya, kardemomme, bergamot og citron. Derudover med hjerte- og basisnoter så sofistikerede som jasmin, viol, muskatnød, sandeltræ og rav blandt andre. Det vil være meget nemmere for dig at flirte.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published