DIVAIN | Equivalence Perfumes

50% OFF ON ALL PERFUMES ❤️‍🔥

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Opdag, hvordan du hurtigt bliver solbrændt med disse tricks

5 tricks til at blive brun hurtigt og sikkert

Er det værd at gøre noget for at blive hurtigt solbrændt om sommeren? Der er nogle meget populære hjemmetricks, der kan være meget farlige. For eksempel... Har du nogensinde hørt om at påføre coca-cola, citron eller olie uden at påføre beskyttelse? Prøv det aldrig! Disse produkter favoriserer ikke aktiveringen af ​​melanin, og du vil kun komme til at brænde huden og sætte dit helbred på spil.

Der er dog ingen grund til give op. Der findes hjemme tricks, der udover at være hurtige, er helt sikre. For eksempel at spise mad, der indeholder melanin, eksfoliere huden eller holde sig godt hydreret.

Husk, at det vigtigste ved solbadning er at bruge en passende beskyttende creme. Du skal gøre dette før og efter og være opmærksom så længe du udsættes for direkte sollys.

5 tricks til at blive brun hurtigt og sikkert

Ønsker du at få en hurtig og langvarig brunfarve uden at skade din hud, er det ikke nok at ligge i sommersolen i flere timer. Der er ting, du skal gøre før og efter for at få den ønskede effekt. Skal vi begynde? Du kan bruge disse accelererende tricks på samme tid uden at tage nogen risiko!

Bliv hurtigt solbrændt med disse tips

Spise fødevarer rig på betacaroten

Vidste du, at nogle fødevarer fremskynder brunheden? Det vi spiser, bidrager til produktionen af ​​melanin, et naturligt pigment i vores krop, der giver farve til vores hud.

Hvis du vil have en hurtig solbrændthed, så drik en daglig juice med 3 gulerødder og en appelsin i 3 uger. Du kan også prøve andre fødevarer rig på carotenoider og antioxidanter såsom tomater, jordbær, abrikoser, kirsebær eller mango.

Disse produkter hjælper også med at bekæmpe frie radikaler og beskytter huden mod for tidlig ældning. Husk, at frugt og grøntsager vil hjælpe dig med at fugte din hud godt. Derudover råder vi dig til at bruge en solcreme med gulerods- og kokosnøddeekstrakter.

Lav en hudpeeling

Du skal fjerne det døde hud væk for at blive brun hurtigt og sikkert. For at gøre dette skal du lave en eksfoliering over hele kroppen 3 dage før solbadning. Ved at fjerne døde celler og hudpletter, vil du gøre din krop mere modtagelig for solbadning. Din sommerbrune vil være længerevarende og mere jævn.

Derefter eksfolieres huden mere skånsomt, en gang om ugen. Det vil hjælpe dig med at holde din hud solbrændt i et stykke tid.

Vælg et godt tidspunkt at solbade på

For at få en mere sikkert farve er det vigtigt at solbade før kl. 11.00. og om aftenen efter kl. 16.00. Du bør også påføre den passende solcreme 20 minutter før. UV-stråler er til enhver tid skadelige for huden.

Ideelt set udsætter du dig kun for solen i de første dage i cirka 30 minutter. Du vil få en gradvis mere gylden solbrun farve, og du vil bære en mere naturlig farve. Det er også vigtigt, at du skifter stilling flere gange under soleksponering.

Fugt huden

Husk at påføringen af ​​den beskyttende creme ikke forhindrer dig i at blive solbrun. Tværtimod forlænger det brunfarven, fordi det holder cellerne sunde og huden godt gennemfugtet. Glem ikke at påføre din solcreme igen hver anden time og påføre fugtighedscreme efter brusebad, når du kommer hjem. Du vil undgå dehydrering og afskalning. Åhh! Og glem ikke at drikke masser af vand.

Sådan bliver du brun hurtigt og sikkert

Brug en selvbruner

Dette er en god ressource, hvis du ønsker at få en hurtig solbrændthed uden at tage risikoen for UV-eksponering. Det går ud på at påføre en selvbrunercreme over hele kroppen. Brugen af ​​disse produkter er meget effektiv, da de indeholder DHA, som er et stof, der kan reagere med aminosyrerne i huden.

Solcremer har ingen kontraindikationer, selvom det er vigtigt at tjekke, at du ikke har en allergisk reaktion på nogen af ​​produktets komponenter. Prøv det først på en lille del af din krop, der ikke er synlig. Du får den gyldne tone, du altid har drømt om uden risiko!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published