DIVAIN | Equivalence Perfumes

🐝 45% OFF IN AL PERFUMES

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Oplev de bedste cologner fra 80'erne

De bedst sælgende cologne fra 80'erne og 90'erne

En af de mest slående trends i mode-, teknologi- eller dekorationsbranchen er retro- eller vintage-stilen, for det er ingen overraskelse, at de år, der allerede er gået, såsom 60'erne, er tilbage igen.

Nostalgi er en vigtig trigger for følelser og minder, derfor vil vi i dag tale med dig om de mest populære cologner fra 80'erne og 90'erne. Du vil genopleve dine bedste år!

De bedste cologner fra 80'erne og 90'erne til kvinder

Et af de mest populære markeder for en parfume er uden tvivl det med feminine dufte, da kvinder anser parfumer for at være et vigtigt element i enhver type outfit. Derfor vil vi starte med at genoplive den feminine duft fra 80'erne og 90'erne.

Winged Myrurgia

Alada, kendt som kvindernes Agua Brava, var en af ​​de mest populære parfumer i 1980'erne og 1990'erne for både unge og ældre kvinder. Den skiller sig ud for sin friske og rene duft.

Nenuco

Denne eau de cologne, i stedet for at blive brugt af kvinder, blev købt til deres babyer. Nenuco markerede et før og efter i parfumens historie, idet det er en af ​​de nemmeste dufte at genkende, da både børn og voksne kan lide denne duft.

Cologner fra 80'erne og 90'erne, der vil bringe gode minder frem

Ragatza

Denne duft er praktisk talt forblevet intakt, tidløs, fordi den i dag stadig sælges i forskellige butikker. Salgets højdepunkt fandt sted i 80'erne, og det var de unge, der nød dens moderne og friske duft, en anderledes datidens cologne.

Paris af Yves Saint Laurent

YSL er et af de største modemærker i verden, og derfor er vi ikke overraskede over at finde deres berømte parfume by Paris de Yves Saint Laurent på denne liste. Feminin og romantisk, ligesom kærlighedens by, duften minder os om ​​denne eau de toilette, blomster som roser og violer.

Tresor fra Lancome

Penélope Cruz, Kate Winslet eller Juliette Binoche var ansigterne på denne berømte duft fra det franske luksusparfume- og kosmetikhus. Trésor de Lancôme opnåede en perfekt balance mellem en sober og elegant duft med sensuelle noter, der fremkaldte den mest feminine og vovede side af kvinder.

De mest berømte colognes fra 80'erne og 90'erne til mænd

Brugt til særlige specielle momenter eller som aftershave, markerede mænds dufte også 80'erne og 90'erne, og blev et ikon for mandighed og skønhed såvel som sensualitet. Vi er sikre på, at følgende mærker vil genoplive mange minder.

De mest berømte 80'er og 90'er cologne til mænd

Cologne af Acqua di Parma

Selvom denne cologne dukkede op i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, har kompleksiteten af ​​duften med overdådige, elegante og eksotiske noter fået dens popularitet til at fortsætte gennem årene. Derudover har Acqua di Parma støtte fra Carlo Magnani, en meget vigtig italiensk baron i det sidste århundrede.

Hugo af Hugo Boss

Et af de mærker, som enhver mand kender, og som han bestemt bør bruge. Kendt som mærkets mesterværk markerede Hugo de Hugo Boss æraen af ​​90'erne, idet han blev betragtet som et symbol på den attraktive, muskuløse og mandige mand.

Agua Brava af Antonio Puig

Hvis du nogensinde har båret din fars cologne, var det sandsynligvis Agua Brava, en parfume, der blev karakteriseret som modne mænds favorit. Dette mærke blev bredt givet væk både til jul og på fars dag sammen med Varon Dandy.

Eau d'Hermès fra Hermès

Til sidst lukker vi denne liste med endnu en tidløs duft. Dette er Eau d'Hermès, en duft fra det franske hus Hermés skabt i 1951 af Edmond Roudnitska. Dens duft af traditionel Köln, men med luksus og sofistikering gjorde den til et ikon for den avantgardistiske og kosmopolitiske mand.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published