Returpolitik

DIVAIN giver sine kunder mulighed for at returnere deres ordrer. Hvis de ikke er tilfredse, refunderer vi deres penge.

Af hensyn til sundhedsbeskyttelse og hygiejne accepterer vi ikke returnering af åben produkter. Derfor tilbyder DIVAIN en TRY&BUY-service, som giver dig mulighed for at teste 100 ml parfume efter eget valg i prøveformat for at afprøve parfumen. Alle 100 ml parfumer, der købes, indeholder en gratis prøve på 3 ml.

Følgende kategorier kan ikke returneres:

 PRØVESÆT (PRØVEPAKKE)
TILBEHØR
DISCOVERY SÆTS
PRØVEPARFUMER
DIVAIN HOME
LAYERING SÆTS
SOLIDARITETS PARFUMER

For at udøve jeres fortrydelsesret skal forbrugen oplyse DIVAIN, det kan enten være via (email, webchat, men aldrig telefonisk, det er vigtig at det er skrifligt). Til dette kan du bruge formularen, selv om det ikke er obligatorisk, der er knyttet som bilag til lov om beskyttelse af forbruger- og brugerrettigheder (RDLeg. 1/2007 af 16. november).

Vigtige betingelser for ombytning eller returnering

 Kunden har en frist på 14 hverdages til at anmode om returnering, fortrydelsesret træder i kraft fra det øjeblik, du modtager din bestilling. Det er ikke nødvenligt at angive en begrundelse for at sende retur. For større hastighed i behandlingen værdsætter vi, at kunden følger proceduren beskrevet nedenfor, selvom det ikke er obligatorisk for udøvelsen af ​​de rettigheder, der er påtænkt i dette afsnit