10 fantastiske parfumer med vaniljeduft

Hvis du er på udkig efter en sød duft, der efterlader et spor, uanset hvor du går, og som samtidig kendetegner dig som en forførende, charmerende og gådefuld kvinde. Så bør du kende vores top 10 over uimodståelige vaniljedufte parfumer.

Black Opium fra Yves Saint Laurent

Dette er en af de mest kraftfulde parfumer til kvinder fra det franske parfumehus Yves Saint Laurent. Den har en dosis adrenalin og en glamourøs duft.

Den ekstase, som duften af vanilje og jasmin kombineret med blomster, krydderier, træ og nødder, gør intensiteten af Black Opium fra Yves Saint Laurent(DIVAIN-167) virkelig kraftfuld. 

Ange ou Demon fra Givenchy

Mode-, accessories-, kosmetik- og parfumehuset Givenchy præsenterer os for en unik duft med to ansigter og to måder at nyde den på. Dens eau de parfum med noter af vanilje har en sjæl, der tilbyder både lys og mørke.

Ange ou Demon (DIVAIN-129) har desuden spor af orientalsk parfume og er ideel til kvinder, der er gådefulde, fascinerende og fortryllende. 

Vaniljeparfumer til de sødeste kvinder

Hypnotic Poison fra Dior

Denne duft, der er kendt som Diors forbudte frugt, er en af de mest gådefulde, kraftfulde, forførende og dristige dufte, som mesterparfumererne nogensinde har skabt. Sjælen i denne vanilje eau de parfum er for dristige kvinder.

Hypnotic Poison fra Dior (DIVAIN-155) indeholder noter af mandel, jasmin sambac, jacaranda, moskus og søde vaniljenoter. Duften siges at være ideel til kvinder, der nyder berusende, ekstravagante, forførende, fortryllende, fortryllende og fortryllende dufte.

Viva la Juicy fra Juicy Couture

Juicy Couture er et mærke, der er kendetegnet ved at være skabt til den moderne kvinde, der kan lide det alternative og anderledes. Et perfekt eksempel er duften Viva la Juicy (DIVAIN-538). 

Denne parfume er klassificeret som frugtagtig og har en unik sødme og friskhed. Derudover har den i baggrunden noter af karamel, praline og vanilje.

Valentina fra Valentino

Denne eau de parfum fra det italienske hus Valentino er designet til kvinder, der nyder søde aromaer, og skiller sig ud ved sin store søde aroma. Og det er, at dens opskrift består af både frugt og krydderier og blomster med en sød essens. Valentina (DIVAIN-096) har desuden et langvarigt duftspor med noter af trøffel og citrus.

Liste over must-have vaniljeparfumer, hvis du kan lide søde dufte

Deep Red fra Hugo Boss

Hugo Boss er et mærke, der fokuserer på mode og herreparfumer, men har også dufte til kvinder. Et eksempel er parfumen Deep Red vaniljeparfume (DIVAIN-522), der er fremstillet til kvinder, der kan lide orientalske dufte.

Blandt ingredienserne finder vi de bedste frugter til en parfume (eau de parfum) som citrusfrugter, brombær og pærer. Desuden skiller den sig også ud med træagtige noter af cedertræ.

Tobacco Vanille fra Tom Ford

Denne unisex-parfume, der blev lanceret i 2007, er designet til både mænd og kvinder og er en ode til den orientalske verden takket være intensiteten i dens dufte.

Blandt noterne i Tobacco Vanille unisex (DIVAIN-196) finder vi vaniljeblomst, et strejf af tobak og ylang ylang eller cananga blomst. Derudover skiller tørrede frugter og træagtige noter sig ud i basisnoterne.

DIVAIN-174

Denne parfume (DIVAIN-174), er som navnet antyder, kun for gudinder. Kontrasten mellem grøn mandarin, jasminvand og ingefærblomst med de salte noter og den søde vanilje skaber en sensuel duft, der er ideel til ethvert øjeblik.

The Only One fra Dolce & Gabbana

Hvis du er en kvinde, der elsker søde dufte, er The Only One fra Dolce & Gabbana (DIVAIN-588) en af de bedste parfumer på markedet. Dens kombination af ingredienser er ideel til de kvinder, der elsker uskyld og dristighed i deres duft.

Dens topnoter består af citrus og blomster, mens mellemnoterne er frugtagtige og basisnoterne er vanilje og karamel.

L fra Lolita Lempicka

Ud over klassikerne kan vi finde denne vaniljeparfume, der er lavet til unge kvinder, der søger en sød duft.

L fra Lolita Lempicka (DIVAIN-561) har noter af vanilje, citron, appelsin og kanel. Derudover har baggrunden krydderier og blomster, der fremhæver den ungdommelige og søde duft af denne duft.