5 typer af Fransk manicure, der findes og er på mode

Ligesom med mode skifter tendenserne inden for skønhedsbehandlinger, såsom makeup og manicure, med hver sæson. Det er derfor, at der i dag er så mange typer manicure: amerikansk, russisk, fransk osv. 

I lang tid var den grundlæggende manicure med neutral eller gennemsigtig neglelak den mest populære. I dag har teknikkerne imidlertid udviklet sig, og paraffinmanicure, falske negle og farverige lakker er nogle af de mest populære nye behandlinger i skønhedscentre, saloner og kurbade. 

Hvis du ønsker at vise en ny stil af negle på dine hænder og sætte en trend, taler vi nedenfor i detaljer om de forskellige typer af manicure, der er de mest fashionable. 

Den nye franske manicure

Den franske manicure har undergået en ændring i 2022; den hvide farve på neglespidserne er blevet erstattet af levende farver. Mange vælger at påføre en linje af neglelak, ikke kun på spidsen af neglen, men også på neglebåndslinjen. 

Rød er den mest populære farve til denne nye franske manicurebehandling, men du kan vælge den farve, du ønsker. 

De bedste manicuretyper til flotte negle

Manicure med minimalistiske detaljer

Minimalistiske detaljer og enkle dekorationer som krystaller og små perler er en anden populær trend i 2022. Delikate neglekunstdesigns er en del af denne type manicure og er normalt blomsterformede designs. 

Du kan lave denne type manicure derhjemme ved at påføre en base coat og bruge detaljer som prikker og linjer til at lave et design efter eget valg på dine negle. 

Metalliske emaljer

Metallicfarver er ikke længere noget, der kun er forbeholdt juletiden, men er nu en af de mest populære tendenser i øjeblikket. Metallic neglelakker til dine negle fås i mange forskellige nuancer, og om sommeren ser de endnu mere spektakulære ud med solens stråler. 

Disse lakker kan påføres jævnt, men kan også bruges til at skabe metalliske detaljer og designs afhængigt af neglens form.

Farverig manicure

I denne sæson er manicure med levende, muntre og sjove neglelakfarver en populær trend. Du kan vælge en enkelt farve, men det er også meget populært at male hver negl i en anden farve

Levende rød er tidløs, forførende og intens. Men du kan også lege med forskellige farver uden for din komfortzone, f.eks. levende gul, der repræsenterer solens stråler, elektrisk blå farve som himlen eller havet, naturens farve, og andre lyse farver som orange, magenta eller fuchsia.

Liste over trendy manicure typer og hvad de består af

Nude manicure

Nude nuancer giver dine negle et enkelt look. I denne sæson har nude neglelakker været meget almindelige, både på og uden for catwalken. Disse nuancer giver sammen med et lag klar neglelak dine hænder et meget mere poleret look. 

For at denne type manicure kan se godt ud, skal du have dine negle i god stand, hvilket kræver regelmæssig neglepleje. 

Når det kommer til skønhedspleje, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre. Disse tendenser er ideelle forslag, hvis du vil være med på moden, men husk, at du altid kan bruge din fantasi og kombinere forskellige typer manicure til at skabe dine egne personlige designs, der passer til dine negles form. Sæt din fantasi på prøve!