Top 10 af de mest friske sommerparfumer

Hvordan dufter sommeren?: sol, hav, fint sand, havbrise, tropiske frugter, cocktails? Det er svært at sætte ord på det, for det er en magisk tid, hvor glæden og den gode stemning spreder sig ubegrænset. 

Det er klart, at selv om sommeren fremkalder forskellige dufte for alle, søger vi alle efter friske dufte, der kan hjælpe os med at klare sommervarmen bedre. 

Og nu hvor de lange, solrige dage er her, vil DIVAIN gerne præsentere vores liste over de 10 friskeste og mest tiltalende sommerparfumer til mænd og kvinder. Er du klar til at lade din dufthukommelse tage dig med på ferie, så læs videre!

DE BEDSTE SOMMERPARFUMER TIL KVINDER

DIVAIN-113 TILSVARENDE TIL ESCALE A PORTOFINO FRA DIOR TIL KVINDER

Portofino er en fortryllende kommune af stor skønhed på den italienske riviera, et feriemål par excellence takket være de smukke strande, de maleriske landsbyer og det krystalklare vand. Så det er kun naturligt, at en af de bedste parfumer til sommeren er opkaldt efter dette vidunderlige sted. 

Escale a Portofino (DIVAIN-113) er fyldt med citrusnoter, hvilket gør den super frisk og energigivende. Så snart du tager den på, vil du mærke Middelhavets havbrise omslutte dig, og du vil udtrykke et suk. 

DIVAIN-536 TILSVARENDE TIL BORN IN PARADISE AF ESCADA TIL KVINDER 

Sjælen i denne eau de parfum tilhører det turkisblå vand i Fransk Polynesien. I den finder du en uovertruffen sommerduft takket være tilstedeværelsen af noter af tropiske frugter som piña colada, kokosnød eller guava. 

Så snart du sprøjter den på, vil dine tanker blive teleporteret til denne drømmende enklave, og du vil føle, at du bor i et ægte paradis.  Born In Paradise fra Escada (DIVAIN-536) er en blød kvindeparfume, som du skal prøve. Efter vores mening er det en af de bedste Escada sommerparfumer.

Escada, Issey Miyake eller Davidoff laver super forfriskende sommerparfumer.

DIVAIN-159 TILSVARENDE TIL ACQUA DI GIOA FRA ARMANI TIL KVINDER 

Acqua di Gioia fra Armani (DIVAIN-159) er den indbegrebsvise sommerparfume, en akvatisk blomsterduft til kvinder, som du sandsynligvis vil blive fuldstændig afhængig af. 

Vi sætter dig i den situation, som du vil føle, når du bærer den: Du går langs en bæk og kommer til en fredfyldt oase af fred, der er næret af et vandfald, der sprøjter dit ansigt med tusindvis af friske dråber, som genopliver din sjæl. Disse dråber er dråberne i denne fortryllende duft. En af de bedste sommerparfumer til kvinder. Det er der ingen tvivl om.

Derudover findes der også en maskulin version, Acqua di Gio (DIVAIN-027).

DIVAIN-626 TILSVARENDE TIL LOVE IN WHITE FRA CREED TIL KVINDER

Selv om man, når man taler om nicheparfumeri, tænker på meget intense og fyldige dufte, som er mere typiske for efterår og vinter, findes der også nicheparfumer til sommer. Et af de bedste eksempler er Love in White fra Creed (DIVAIN-626)

Med denne lækre eau de parfum vil du føle den rene sommer i din hud. Forestil dig en rolig aften på åbent hav, hvor den kølige sommerbrise blæser i bådens sejl og ryster dit hår. Det er kærlighed i hvidt.

Eksklusiv og overraskende som den er, da den består af dufte fra 5 kontinenter.

En sommer på Portofino eller Capri bliver meget bedre, hvis du bærer en frisk og opkvikkende parfume.

DIVAIN-615 TILSVARENDE TIL BLACKBERRY & BAY FRA JO MALONE 

En eau de parfum fra det berømte britiske mærke, som er så moderne i øjeblikket, kunne ikke mangle! Men vi har ikke taget den med i vores top 10 bare for at fylde den ud, nej. Blackberry & Bay de Jo Malone (divain-615) har mere end fortjent sin plads som en af de bedste friske damedufte til sommeren.

Dens hovedkomponenter er brombær, laurbær og cedertræ, så den minder om en cykeltur gennem en brombærmark på en behagelig varm eftermiddag. Hvis du kan lide bløde dufte, er denne parfume noget for dig.

DE BEDSTE SOMMERPARFUMER TIL MÆND

DIVAIN-038 TILSVARENDE TIL LIGHT BLUE FRA DOLCE & GABBANA TIL MÆND

Forestil dig. På Italiens kyst gynger en båd, foran dine øjne, klipperne og over dem en lille landsby, hvor det ser ud som om tiden ikke går, står i kontrast til den blå himmel. 

Hvis vi skulle beskrive duften af denne idylliske scene, ville vi uden tvivl sige, at den dufter af  DIVAIN-038, tilsvarende parfume af Light Blue fra Dolce & Gabbana. En meget frisk og sofistikeret sommercologne, der inspirerer til ro og ro hos bæreren.

DIVAIN-018 TILSVARENDE TIL  ALLURE SPORT FRA CHANEL TIL MÆND

En terrasse ud mod havet og en smeltende vaniljeis, mens du drikker en friskpresset appelsinjuice. Kan du forestille dig det? Det er præcis, hvad Allure Sport de Chanel er, en frisk og samtidig sød blanding, der vil glæde dig med den sande essens af sommeren.

DIVAIN-225 TILSVARENDE TIL CHROME FRA AZZARO TIL MÆND

Denne sommerparfume til mænd vil minde dig til din barndoms somre, fyldt (håber vi) med glade minder. 

At Chrome fra Azzaro (DIVAIN-225) er inspireret af køligt, klart vand og blå himmel er en uomtvistelig kendsgerning. Den indfanger hele essensen og formen af det uendelige hav ved solnedgang med citrusnoter og en let blomstret og lækker duft.

DIVAIN-222 TILSVARENDE TIL SAUVAGE FRA DIOR TIL MÆND

Hvis du leder efter en langvarig, men frisk sommerparfume, så har du fundet den.

Sauvage fra Dior (divain-222) har en duft, der ikke efterlader nogen ligegyldig, ideel til at forfriske dig i den varmeste årstid. Det er som en joker, som altid virker, en ren duft, som en hvid skjorte, ren og frisk. Luk øjnene og duft til den, og du vil føle dig som om du er blevet transporteret til Capri takket være blandingen af lavendel- og vaniljearomaer.

DIVAIN-206 TILSVARENDE TIL COOL WATER FRA DAVIDOFF

Hvis der findes en eau de parfum, der repræsenterer en dukkert i isvand, så er det Cool Water de Davidoff (DIVAIN-206). Ikonisk parfume til mænd, der, selv om den er ultraforfriskende, ikke mister et gram af fylde og elegance. 

En unik parfume, som du skal prøve mindst én gang i dit liv. Ord af DIVAIN.

Dette er blot nogle få, men du kan finde mange flere forfriskende parfumer til sommeren i DIVAIN kataloget. Download det og forny dine dufte for at gøre den kommende sommer til en uforglemmelig sommer!