Hvad er en parfumetester? Fordele og ulemper ved dit køb

Dem der genkender en god parfume, ved, at en duft er god, når den gennemsyrer din hud og efterlader spor, men det er ikke alle der har råd til at købe en original parfume, da dens markedspriser normalt er relativt høje, afhængigt af mærket og dets emballage.

I denne artikel vil vi dele med dig en ideel mulighed for at nyde duften af ​​en god duft til en meget overkommelig pris. Det er tester parfumer eller prøveparfumer.

Selvom mange mennesker har mistillid til disse produkter, fordi de ikke kommer i original emballage, er virkeligheden, at det er en glimrende mulighed, når de kommer til at købe en kvalitetsparfume til både mænd og kvinder. Dernæst vil vi fortælle dig i detaljer, hvad en tester eller prøveparfume er, dens egenskaber og forskellen, de præsenterer med hensyn til almindelige mærkeparfumer.

Hvad er en parfumetester?

Testerparfumer eller prøveparfumerne er fremstillet med den hensigt for at blive brugt i parfumerier og butikker for at give kunderne en prøve og fornemmelse af duften og overtale eller forføre dem til at købe produktet.

Det er en 100% original parfume, der kan præsenteres i forskellige formater såsom EDT (Eau de Toilette) eller EDP (Eau De Parfum). Dens største forskel med hensyn til de almindelige er dens præsentation. Netop da det er prøveparfumer, bruger producenterne mindre på emballage, så prisen på produktet varierer betydeligt.

Forskelle mellem en tester og en almindelig parfume

Testerne er fremstillet til alle typer mærker til mænd og kvinder, inklusive de mest prestigefyldte, såsom: Calvin Klein eller Christian Dior. Du kan finde dem i parfumerier eller butikker i indkøbscentre som testere eller også til salg.

Fordele og ulemper ved Tester parfumer

  • Testervæsken er nøjagtig den samme som den, der er indeholdt i de originale parfumer til mænd eller kvinder. Du kan bruge den med samme selvtillid som almindelig parfume og nyde dens duft i lang tid. Det vigtige for at bevare denne duft er at opbevare den på et køligt sted, fri for fugt
  • Dens pris er relativt billigere end en almindelig parfume. I sidste ende er produktets indhold det, der gør forskellen og det, der betyder mest.
  • At købe testerparfumer er den bedste mulighed for at tage din yndlings duft med overalt. Du kan opbevare den perfekt i din toilettaske på grund af dens størrelse
  • Den eneste ulempe er, at du ikke vil kunne nyde dens duft længe, ​​da deres emballage er mindre end en almindelig parfume. 

Forskelle mellem en tester og en almindelig parfume

For at afklare mere om testerparfumer fortæller vi dig, hvilke kvaliteter der adskiller den fra almindelig parfume.

  • Det vises normalt med en etiket, der identificerer den som "tester" eller "prøve"
  • Testerparfumer har en anden præsentation, generelt uden indhold eller mærkekarakteristika. De kommer normalt i en hvid eller brun papkasse.
  • Prisen på disse produkter viser sig at være meget billigere end de normale flaske.

Fordele og ulemper ved tester parfumer

Hvor kan de findes?

Du kan købe testerparfumer i parfumerier, apoteker og i nogle butikker i indkøbscentre overalt i verden. Du vil endda finde virksomheder, der vil tilbyde nogle af de bedste mærker til mænd og kvinder uden omkostninger.