De bedste parfumer til at give denne Valentinsdag. Vis din kærlighed!

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og hvilken bedre måde at overraske den person, du elsker mest, med en duft, der formidler alle dine følelser for hende/ham. Hos DIVAIN har vi udvalgt de bedste parfumer at give på Valentinsdag. Elegante, forførende og romantiske dufte til at mærke kærlighedens kraft i alle dens former. Oplev dem alle!

Parfumer til hende

DIVAIN-649, tilsvarende til Delina Exclusif fra Marly

Hvis du vil overraske hende, som hun fortjener, anbefaler vi et af vores bedste Must Have. DIVAIN-649, similar a Delina Exclusif de Marly, er en dans af unikke fornemmelser, der vil bringe din mest flirtende og feminine side frem. En blomster- og citruseksplosion, der kombinerer friske og anderledes dufte

DIVAIN 117

Erobre hendes hjerte med DIVAIN-117. Denne parfume er designet til de kvinder fulde af romantik, der elsker hver eneste lille detalje i livet. Den skiller sig ud for en åbning af afrikansk appelsinblomst og lyserød peber kombineret med et elegant blomsterhjerte, der giver plads til en vanedannende baggrund af moskus, ris og pudderagtige noter.

Valentins parfumer til mænd og kvinder

DIVAIN-906, tilsvarende til Love, Don't Be Shy fra Kilian

Hvis du vil lave en unik gave til Valentinsdag, så søg efter vores DIVAIN-906, tilsvarende til Love, Don't Be Shy fra Kilian. Denne parfume til kvinder tilhører Black Edition, DIVAINs mest eksklusive kollektion og er fuld af kontraster. uskyldigt og sensualitet smelter perfekt sammen i en sød duft med rose, kaprifolier og en lækker baggrund af karamel, vanilje, sukker og moskus. En autentisk duftoplevelse lige så uforglemmelig som den første kærlighed.

DIVAIN-736, tilsvarende til Musk of Flowers fra Mancera

Denne ideelle parfume til at give på Valentinsdag, den  inviterer dig til at opdage et drømmeagtigt paradis med sine blomster- og frugtnoter. DIVAIN-736, tilsvarende til Musk of Flowers fra Mancera, begynder med en topnote af grapefrugt pakket ind i et hjerte af rose, jasmin, appelsinblomst, sukker og viol. En autentisk juvel, der vækker unikke fornemmelser og fremhæver bærerens personlighed.

Parfumer til ham

DIVAIN-222, tilsvarende til Sauvage fra Dior

Hvis du vil vinde dit livs kærlighed denne Valentinsdag med en TOP-sælger, hvilken bedre måde at gøre det på end med DIVAIN-222, tilsvarende til Sauvage fra Dior. En ren sensualitet og elegance samlet i en enkelt parfume lavet til den mest udfordrende og eventyrlystne mand. Inspireret af åbne rum der inviterer denne duft dig til at tage på en rejse gennem naturen fuld af kontraster. Du vil elske det!

DIVAIN-039, tilsvarende til Terre fra Hermès

DIVAIN-039, tilsvarende til Terre fra Hermès, er den perfekte parfume til vilde og frie sjæle. En træagtig duft fuld af skønhed, der vil transportere dig til efteråret med sine noter af appelsin, grapefrugt, pelargonium og peber. Alt dette balanceret med en base af cedertræ, vetiver, patchouli og benzoin.

DIVAIN-200, tilsvarende til Bleu fra Chanel

Hvis din partner har en overvældende og unik personlighed, så giv ham denne Valentinsdag DIVAIN-200, tilsvarende til Bleu fra Chanel. Perfekt til natten, denne herreduft fyldt med elegance og forførelse tilbyder en frisk topnote af citron, mynte, lime og grapefrugt, der blandes med et gådefuldt hjerte af ingredienser såsom muskatnød, jasmin eller moskus i baggrunden. Uden tvivl et sikkert spil, der vil fange dig.

DIVAIN-362,tilsvarende til Ralph's Club fra Ralph Lauren

Til sidst, angående vores udvalg af de bedste Valentinsdag parfumer til mænd, vil vi gerne forlade dig med dette meget interessante forslag, som giver dig en masser at tale om. DIVAIN-362, tilsvarende til Ralph's Club fra Ralph Lauren, er designet til manden, der værdsætter hvert øjeblik af sit liv. En duft fuld af luksus og sofistikering, der repræsenterer samfundets øverste lag. Ideel til at nyde en uforglemmelig nat.

De bedste parfumer og pakker at give væk på Valentinsdag

Gavepakker der for en til at forelske sig.

Udover vores TOP af de bedste parfumer, vil vi også gerne give dig et par andre gavepakkeideer til Valentinsdag. Vælg den, der passer bedst til dit budget. Vi har ideer til alle lommer!

Sensuelle discovery Sæt til Mænd

Den Sensuelle discovery Sæt er vores gavepakke bestående af 8 maskuline dufte designet til karismatiske, udfordrende og moderne mænd. Blive bemærket med denne duft, der vil få dig til at leve uovertruffen oplevelser. Finde ud af!

Blomsteragtig Discovery Sæt til Kvinder

Dette er en gavepakke, som du er sikker på at ramme målet med.Den Blomsteragtig Discovery Sæt indeholder 8 dufte fra en af ​​de mest populære duftefamilier. Tiltrukne aromaer, der begejstrer med hver af dens noter. 

Do you feel me? Unisex

3 parfumer er gemt i dette Emotion Sæt, der bryder de etablerede grænser for parfumeriverdenen. Provokerende og ekstravagante dufte inspireret af Kilian parfumer til at leve en anderledes sanseoplevelse. Giv disse fristelser på Valentinsdag, og overrask, hvem du elsker mest, som de fortjener.

Bliv inspireret af disse parfumegaveideer til Valentinsdag, og vælg den, der bedst formidler dine følelser. Overrask din kærlighed!