Top 10 moskus dufte til at forføre

Naturlig moskus eller syntetisk moskus er en meget speciel duft, som sammen med andre stoffer som ylang ylang, solbær, violblade, liljekonval, pink peber eller jasmin sambac bliver en afrodisiakum parfume og et forførelsesvåben.

Vil du vide mere om moskus? Nå, men læs videre, for nedenfor fortæller vi dig præcis, hvad det er, og hvilke 10 bedste parfumer med muskus, er bedst til at forføre.

  • Hvad er moskus? 

Det er et stof, der udvindes fra moskushannen, et dyr, der udstøder det fra sine kirtler for at tiltrække hunnen i parringstiden. Det er derfor, at denne duft bruges af mange mænd og kvinder til at forføre. Denne art er imidlertid i fare for at uddø, og derfor udvindes moskus i dag fra andre dyr som moskusoksen, anden eller rotten. 

Musk er ret dyrt, især hvis det udvindes fra han-moskushjorten, da dyret skal slagtes for at få det. Derfor har mange parfumeproducenter og designere valgt syntetisk moskus.

Moskus bruges hovedsageligt som basisnote på grund af sin duftcharme og er et fremragende fikseringsmiddel. Det tilføjer et afrodisiakum til parfumer, som gør dem virkelig attraktive. Her er nogle af de bedste dufte med moskus i - gå ikke glip af dem!

Pure Musc fra Narciso Rodríguez

Pure Musc For Her er en eau de parfum fra Narciso Rodriguez, der blev lanceret i 2019 og tilhører duftfamilien Floral Musk.

Dens topnote er moskus, dens hjertenote er blomstret og dens base er cashmere. Pure Musc fra Narciso Rodríguez (DIVAIN-599) er uden tvivl en parfume domineret af moskus og hvide blomster, ideel til den moderne kvinde, subtil, men forførende.

Parfumer med moskus til at forføre

Parisienne fra Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent lancerer Parisienne i 2009 og bliver en af de foretrukne parfumer for mange kvinder, der leder efter en duft i duftfamilien Floral Woody Musk. 

De stærkeste aromaer, der dominerer, er noter af blåbær og brombær. Mellem- eller hjertenoter er violetblade, pæon og damaskrose. I basisnoterne kan man tydeligt fornemme moskus, sandeltræ, patchouli og vetiver. 

Parisienne fra Yves Saint Laurent (DIVAIN-502) er en eau de parfum, der minder om den frie kvinde, der lever for at elske uden grænser.

Women fra Calvin Klein

Women fra Calvin Klein (DIVAIN-592) er en duft til den moderne og unikke kvinde, som blev lanceret i 2008. Selv om det er en af de bedste parfumer med moskus, skiller den sig også ud for sine citrus-topnoter

Trésor Midnight Rose fra Lancôme

Denne eau de parfum blev lanceret i 2011 og er perfekt til den dristige, forførende og mystiske kvinde. En parfume lavet til natten, der tilhører duftfamilien Woody Floral Musk. 

De fremherskende aromaer i Trésor Midnight Rose (DIVAIN-541) er rose og hindbær. Hjertenoten er domineret af jasmin, solbær, pæon og pink peber. Basen er stærkt træagtig og kendetegnet ved moskus, Virginia cedertræ og vanilje.

Oplev de mest berømte moskusparfumer i verden af parfumer.

Lacoste Pour Femme fra Lacoste

Lacoste Pour Femme (DIVAIN-510) er en af de mest berømte dufte i parfumeverdenen. Dens noter af peber, freesia, viol og jasmin skaber en ren duft, der er perfekt til en klassisk, men fornyet stil.

Roses Musk fra Montale

Roses Musk fra Montale (DIVAIN-608) er en parfume, lanceret i 2009, fra Woody Floral Musk-familien, hvis hovednoter kommer fra jasmin, rose og moskus.

Omnia Amethyste fra Bulgari

Omnia Amethyste fra Bulgari (DIVAIN-603) er en elegant duft med toner af moskus, bulgarske roser og et strejf af citrus og træagtige noter og er en af de bedste moskusparfumer takket være sin feminine og forførende duft.

Deep Red fra Hugo Boss

En af de mest transgressive og sensuelle dufte, hvis berømmelse har holdt sig over tid i mere end 19 år, siden den blev lanceret i 2001.

Deep Red fra Hugo Boss (DIVAIN-522) er en eau de parfum med stærke noter af solbær, citrus og pære og en base domineret af moskus, vanilje og californisk cedertræ

Amor Amor fra Cacharel

Amor Amor fra Cacharel (DIVAIN-056) er en af de mest romantiske parfumer, der findes, da den er inspireret af en kærlighedshistorie mellem to unge mennesker. En forførende og moderne duft til kvinder, der lever livet med intensitet.

Denne parfumes duftfamilie er blomsteragtig, og moskus fungerer som basisnote til denne kombination af citrus, solbær, jasmin og andre blomster.

Coco Mademoiselle fra Chanel

Den anses for at være en af Chanels bedste parfumer. Coco Mademoiselle (DIVAIN-073) er en sexet, frisk og super afbalanceret eau de parfum. En parfume fra den orientalske duftfamilie, der bruges som et våben til forførelse.