Lavendel parfumer til at slappe af og sove bedre

Lavendel er en ingrediens, der giver parfumer personlighed og et spor, der gør dem umiskendelige. Hvis du vil opdage dens uimodståelige og friske dufte, bringer vi dig i dette indlæg et udvalg af de bedste parfumer, der har et unikt og meget afslappende strejf af lavendel. Du får lyst til at prøve dem alle! 

DIVAIN-222 tilsvarende til Sauvage fra Dior

Vi starter med denne TOP af de bedste lavendel parfumer et Must Have for mænd. DIVAIN-222, similar a Sauvage de Dior, er inspireret af naturen, og vi er 100% sikre på, at dens hjerte af lavendel kombineret med vetiver og patchouli vil indhylle dig i en uforlignelig følelse af velvære. Hvis du vil satse på en god parfume fuld af elegance, vil denne DIVAIN være et sikkert hit.

DIVAIN-594, tilsvarende til Honey & Crocus fra Jo Malone

En uforglemmelig tur gennem det engelske landskab er, hvad vores DIVAIN-594, similar a Honey & Crocus de Jo Malone. Denne unisex duft er meget indbydende og vil vinde dig med sin lækre aroma af honning blandet med safranblomster og engelsk lavendel. Sød, uventet og fuld af liv.

DIVAIN-362, tilsvarende til Ralph's Club fra Ralph Lauren

DIVAIN-362, similar a Ralph's Club de Ralph Lauren, er en maskulin parfume, der inviterer dig til at føle luksusen og eksklusiviteten fra de øverste lag af samfundet. Den skiller sig ud for en unik friskhed, der er givet af noter af lavendel, der er balanceret med et varmt hjerte af Virginia cedertræ. Afslutningsvis en baggrund fuld af elegance med vetiver i hovedrollen.

Parfumer med en touch af friske lavendel

DIVAIN-359, tilsvarende til DEFY fra Calvin Klein

Moderne, elegant og unik. DIVAIN-359, similar a DEFY de Calvin Klein, er designet til en mand, der ikke frygter noget og er klar til at møde enhver udfordring fra naturen. Den begynder med en forfriskende citrustopnote af bergamot og lavendel pakket ind i et jordagtigt hjerte af vetiver, der giver plads til en elegant og subtil basisnote af rav, der oplyser duften. Du vil helt sikkert gentage!

DIVAIN-568, tilsvarende til Mon Guerlain fra Guerlain

Hvis du vil sætte spor, så tag et kig på vores DIVAIN-568, similar a Mon Guerlain de Guerlain. En meget feminin juvel lavet til frie, forførende og energiske kvinder. Den skiller sig ud for en kombination af orientalske og træagtige noter, blandt hvilke jasmin sambac, tahitisk vanilje og australsk sandeltræ skiller sig ud. Et strejf af friskhed er leveret af lavendel og bergamot, som du vil opfatte blandt dens topnoter.

DIVAIN-289, tilsvarende til Luna Rossa fra Prada

Denne parfume til mænd er et symbol på kamp, ​​indsats og sejr. DIVAIN-289, similar a Luna Rossa de Prada, er inspireret af vandsport og er ren friskhed og sensualitet. En intens duft sammensat af citrusnoter, lavendel og mynte, som du ikke vil gå ubemærket hen med. Perfekt til sommer og til enhver tid på dagen!

Parfumer med lavendel til at slappe af og sove bedre

DIVAIN-602 tilsvarende til Libre fra Yves Saint Laurent

En hyldest til femininitet. DIVAIN-602, similar a Libre de YSL, repræsenterer en stærk, beslutsom og modig kvinde, der ikke er bange for noget. En eksplosion af intense og orientalske dufte, der vil slippe din vanvid løs. Dens produktion er sammensat af en mandarin, solbær og petitgrain-accord, der giver plads til et delikat og blomstret hjerte af jasmin, lavendel og appelsinblomst. Uden tvivl en duftoplevelse. Test den!

DIVAIN-111, tilsvarende til Anaïs Anaïs fra Cacharel

Feminin, romantisk og med et sødt touch. Sådan defineres vores DIVAIN-111, similar a Anaïs Anaïs de Cacharel, en parfume lavet til unge, autentiske og drømmende kvinder. En uigenkaldelig blomstercocktail, der vil transportere dig til en drømmeagtig paradisisk have med dens duftnoter af blandt andet lavendel, jasmin, nellike og liljekonval.

DIVAIN-203, tilsvarende til Egoiste Platinum fra Chanel

Til sidst fremhæver vi vores DIVAIN-203, similar a Egoiste Platinum de Chanel. En parfume med et strejf af lavendel perfekt til den eventyrlystne og drilske mand, der længes efter at leve nye oplevelser. Dens topnote af rosmarin, lavendel, neroli og petitgrain blandes med et blomstret hjerte af galbanum, salvie, jasmin og geranium. Alt dette balancerede med en varm baggrund af rav, sandeltræ og vetiver. Du vil elske den!

Nu skal du bare vælge, hvilken af ​​disse lavendel parfumer der passer bedst til din smag. Og hvis du har lyst til mere, så gå ikke i panik! Hos DIVAIN har vi et bredt katalog af tilsvarende parfumer til alle personligheder. Find dine favoritter!