Hvordan kombinerer man en denimskjorte? 8 looks til succes

Denimskjorter er den slags tøj, der aldrig går af mode blandt mænd og kvinder, når det gælder om at vælge en afslappet stil. Derfor har vi i denne artikel udarbejdet en lille guide til dig, så du kan lære at kombinere en denimskjorte. 

Du vil kunne udnytte den skjorte, du har i din garderobe, på tusindvis af måder til at skabe de bedste outfits og sætte trends!

Hvordan man kombinerer en denim skjorte til mænd

Selv om dagene med mænd til hest er forbi for længst, går en denimskjorte aldrig af mode, og den kan altid være et godt valg til et afslappet og formelt look, som du kan bære til daglig. 

Hvis du ikke har en imagekonsulent, skal du ikke være bekymret, for her får du de bedste modetips til at kombinere en denimskjorte til mænd:

Med jeans

Den mest grundlæggende mulighed er at bære denimskjorten til mænd med jeans eller denimbukser. På den måde vil du se komfortabel, attraktiv og alsidig ud. Du kan supplere dit outfit med loafers, cowboystøvler eller skovmandsstøvler.

Sådan kombinerer du en denimskjorte til kvinder og er en trendsætter

Med Blazers

For dem, der elsker formelt afslappet tøj, er denimskjorter perfekte til blazere, som er en grundlæggende beklædningsgenstand i enhver mands garderobe. Her har du mulighed for at kombinere forskellige teksturer og farver til dagens forskellige looks: et arbejdsmøde, et familiemåltid eller en social begivenhed.

Chino bukser

Chino-bukserne er en videreudvikling af denimbukserne og er designet til at være en meget mere formel, men samtidig komfortabel beklædningsgenstand. En denimskjorte kan perfekt kombineres med khaki, brune, beige eller marineblå chino-bukser. Denne kombination vil give dig et afslappet og originalt touch.

Bad Ass åben skjorte

En åben denimskjorte, en t-shirt og en sort læderjakke er det ideelle look, hvis du vil ligne en bad boy. Sæt den sammen med et par biker boots i læder, og du vil få endnu mere succes.

Hvordan man kombinerer en denim skjorte til kvinder

Ligesom mænd kan kvinder også få det bedste ud af en denimskjorte. Her er de outfits, der kan sætte trends med denne beklædningsgenstand:

Denimskjorte og leggings

Sorte leggings er et godt valg, når du ønsker et formelt look, der kræver lidt arbejde. Leggings er behagelige, nemme at stryge og passer til alt. Desuden passer den sorte farve perfekt til den blå skjorte.

Lær, hvordan du kombinerer en denimskjorte, som aldrig går af mode.

Hipster-stil

Hvis du er til hipster- eller vintagemode, kan du kombinere din denimskjorte med en midi-nederdel. Desuden er kombinationsmulighederne uendelige takket være det store antal farver, teksturer og prints, som du kan finde til denne type nederdel.

Skjorter og læder

Et af de bedste sommer- og forårslooks er at kombinere skjorten med en lædernederdel, eller vælg et mere afslappet look med et par denimbukser til kvinder og en mørk læderjakke. 

Oversized skjorter

Hvis du har en oversized denimskjorte, kan du bære den åben med en tank top eller badedragt under. Hvis du foretrækker det, kan du have det lukket for at opnå mere komfort.

Som du kan se, er mulighederne for at skabe de bedste looks med denne beklædningsgenstand for både mænd og kvinder uendelige. Køb din denimskjorte og sæt trenden med din stil!