Hvordan laver man permanent fransk manicure trin for trin

Permanente negle er et af de mest populære skønhedsritualer blandt kvinder. Hvis du vil spare nogle penge og have det rigtige værktøj, kan du lave denne type manicure derhjemme på ingen tid. Dermed fortæller vi dig hvordan du kan gøre trin for trin.

Sådan laver du permanent negle trin for trin

Processen for at lave en permanent pedicure eller manicure derhjemme er ikke svært, hvis du har alt, som du har brug for. Sørg for, at du inden du starter har følgende redskaber: permanent neglelak af den eller de farver, du bedst kan lide (hvis du ikke har, kan du bruge en normal eller semi-permanent neglelak), primer gel, top coat , neglebåndsklippere, negleklippere, fil, lyslampe UV, ren acetone, en orange pind og desinfektionsrens. Du kan også inkludere en fugtgivende polish eller neglebåndsfugtighedscreme i sættet.

Få øje på hvordan du laver permanente negle og de bedste tips til at gøre dem perfekte

Før du starter den permanente manicure,  så du bør fjerne den nuværende neglelak med vat og med acetone. Gnid den over overfladen, indtil din naturlige negl kan ses.

Trinene til at lave permanente negle:

 • Læg neglene i en beholder med lunkent vand i 2 minutter. På denne måde bliver neglebåndet blødt, og så kan du finde det meget nemmere at rengøre dem.
 • Tør derefter dine hænder og fortsæt med at rense neglebåndsområdet ved hjælp af den orange pind og fjern overskydende ved hjælp af neglebåndsskæreren.
 • Klip dine negle og file dem til den ønskede størrelse og form. Når du er færdig, skal du bruge den bløde del af filen til at glatte neglens overflade.
 • Rens dine negle ved hjælp af et desinficerende rengøringsmiddel, der fjerner spor af snavs
 • Med rene negle påfører vi et lag med gel primer (eller en base) på overfladen af ​​hver enkelt negl. Afhængigt af den tykkelse du ønsker at opnå, kan du påføre et andet lag.
 • Det er tid til at påføre den permanente neglelak. Du kan lave den teknik, som du bedst kan lide (og som du ved, hvordan du gør), såsom negle med en gradienteffekt eller med geometriske former i forskellige farver, du vælger selv!
 • Når du påfører polish på den ene hånd, skal du tænde for UV-lampen og placere den under UV-lys i 1 minut, indtil poleringen er tørrert. Når du er færdig, skal du gentag proceduren med den modsatte hånd.
 • Hvis du føler, du har brug for at påføre endnu et lag mere af permanent neglelak, så gør det og gentag tørreprocessen med UV-lyset.
 • Som afslutning påføres et lag glitter top coat og igen lægges neglene under UV-lyset.

Og så nemt er det at lave en permanent manicure! Hvis du har det rigtige neglesæt og alle værktøjerne, er det kun et spørgsmål om tid, før du bliver ekspert i denne skønhedsteknik. Snart vil du være i stand til at eksperimentere med flere komplicerede designs.

Trin for trin til at gøre en permanent manicure

Hvor længe holder permanente negle?

En af fordelene ved permanente negle er, at de kan holde i flere uger. Det skal dog bemærkes, at hvis du laver en semi-permanent manicure med semi-permanent emalje, kan resultatet være meget mindre.

Af denne grund er det værd at købe en permanent neglelak af god kvalitet, der giver dig mulighed for at lave dine ideelle negle og nyde dem i 3 eller 4 uger. Hvis du også inkluderer en god top coat i din manicure, vil resultatet blive meget bedre, og du vil kunne nyde dine negle uden frygt for, at emaljen bliver beskadiget.

Tips og anbefalinger

For at dine negle ser utrolige og upåklagelige ud, har vi udarbejdet flere tips og anbefalinger til at følge under manicure, som kan hjælpe dig med at opnå et godt resultat. Stol på os, dine negle vil takke dig.

 • Brug produkter af høj kvalitet.
 • Påfør en fugtgivende lak inden du bruger gel primer for at forhindre tørret negle.
 • Hold dine hænder hydrerede ved hjælp af en olie, creme eller lotion.
 • Læg solcreme på dine hænder, før du modtager UV-ly.