Hvordan man matcher en marineblå kjole, og hvilken makeup man skal bære

Tendenserne kommer og går og ændrer sig med tiden og afspejler hver enkelt generations personlighed. 

Gennem alle årene har marineblå været, er og vil altid være en klassiker. Denne elegante farve er udtryk for stilrenhed, seriøsitet og endda et strejf af overlegenhed og er den perfekte tone til alle typer tøj, tasker og tilbehør.

Hvis du er fan af denne farve, men føler, at du mangler et par modetimer, kan du i denne artikel se, hvordan du kan matche en marineblå kjole til perfektion, lige fra tilbehør og sko til makeup.

Hvordan man kombinerer en marineblå kjole

Til at begynde med skal vi understrege, at der findes forskellige nuancer af marineblå. Selv om det kan virke kompliceret, er det vigtigt, at du lærer at se, om den blå farve på din kjole er lys eller næsten sort; det vil gøre det lettere for dig at vælge det bedste tilbehør, håndtaske og de ideelle beklædningsgenstande til dit bedste outfit

Uanset længden er blå kjoler ideelle, uanset om de er lange eller ej. Det kan være en minikjole til en aften i byen, en midi-kjole til arbejdet eller endda en meget mere elegant gallakjole. Stiltipsene nedenfor om, hvordan du bærer en marineblå kjole, gælder for alle disse kjoler, så læs videre!

Tips til, hvordan du matcher en marineblå kjole, og hvilken makeup du skal bruge

Hvilken frakke skal du kombinere den med

Medmindre du bor et sted, hvor der kun er sommersæson, er det nødvendigt fra tid til anden at vælge en overtøjsbeklædning, der passer til din kjole. Selv i den varme årstid, når du er ude at feste om aftenen, er det altid en god idé at medbringe en jakke til når det køler ned. 

Nogle af de bedste nuancer af frakker, der passer til din marineblå kjole, er grå, camel, dyb bordeauxrød og endda hvid, hvis du er på udkig efter et ultra smart look til kvinder. 

Hvilke sko skal man vælge?

En ting, som alle kvinder tænker på, når de klæder sig på, er sko. Uanset om det er stiletter, ankelstøvler eller behagelige sandaler, er der hundredvis af farver, der passer perfekt til en marineblå kjole.

For en klassisk, diskret kombination kan du prøve at finde en beige eller nude nuance, der passer til din hudtone. Og hvis du vil have noget lidt mere markant, kan du vælge neonfarvede sko eller en flirtende fuchsia, der er iøjnefaldende.

Sådan kombinerer du en marineblå kjole for at sætte trenden

De bedste komplementer og tilbehør

Tilbehør er noget, som mange kvinder bruger til at fremhæve deres stil, men på marineblå kjoler kan de stå ekstraordinært godt. 

Den smykketype, der skiller sig mest ud på en kvinde i denne farve, er guld, så træk dine mest skinnende halskæder og smarte armbånd frem, og bær dem uden frygt. Hvad angår håndtasker, opfordrer vi dig til at kombinere din kjole med en håndtaske med leopardprint. Når du ser dit tøj i spejlet, bliver du lidt mere forelsket i dig selv.

Make-up til blå kjole 

Heldigvis er blå en farve, der passer til stort set alle hudfarver, men det er stadig vigtigt, at du lærer at bruge den rigtige makeup til at matche din blå kjole.

Læber

At farve dine læber er en vigtig del af at sammensætte et outfit, der passer godt til dit ansigt. En kvinde, der bærer et marineblåt outfit, er selvsikker og kraftfuld, og intet har mere magt end en dyb flammerød læbestift. Denne nuance fremhæver din hud og giver din kjole et bedre udtryk, uanset hvilken figur du har. 

Øjne

Man siger, at øjnene er sjælens vindue, og når det kommer til mode, er dine øjne den perfekte mulighed for at skabe en accent, der passer til din stil. 

Afhængigt af din øjenfarve kan du bære en jordfarvet øjenskygge eller endda vove dig ud i en dyb fuchsiafarvet nuance for at matche en festkjole. Vi anbefaler også, at du bruger en volumengivende mascara for at få dine vipper til at skinne endnu mere. Men hvis du er på udkig efter et mere afslappet look, kan du bære dine øjne uden makeup. 

Kindben 

Når det kommer til dine kindben, er det vigtigt at have en blush, der smigrer din hudtone og fremhæver dine kindben. Vi anbefaler dog, at du prøver at påføre lidt mere, end du er vant til, da din marineblå kjole måske vil gøre din hudtone lidt mattere og forringe din lysstyrke. 

Uanset hvordan du ønsker at matche din marineblå kjole, eller hvilken stil du bærer, er denne farve perfekt til alle aldre og kvinder. Det er bare et spørgsmål om at følge vores tips for at se godt ud og sætte trenden.