Gaver til piger til deres 15-års fødselsdag - 8 originale ideer

Hvis du har en teenagepige i huset, og hendes fødselsdag er snart på vej, skal du være opmærksom på dette blogindlæg, fordi vi bringer dig et par originale gaveideer til femtenårige piger. Du er sikker på at få det rigtige!

Mode tøj

Alle teenagepiger vil gerne være på mode og se fantastiske ud. Derfor er det en god idé at købe et komplet outfit til hende, som vil sætte trenden og gøre hende misundelig på alle hendes venner. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af tøj: frakker, bluser, kjoler, bukser eller endda en mærkevarehåndtaske. 

Men for at lave disse gaver skal du kende den ungs  smag og de nyeste trends inden for modeverdenen. Spild ikke mere tid, og bliv opdateret!

Bøger

Bøger vil altid være en særlig gave til en pige, der elsker at læse. I dag findes der et stort udvalg af bøger og romaner på markedet, som er ideelle for 15-årige: dystopiske som "The Hunger Games", romantiske som "Under the Same Star" eller fantastiske som "Harry Potter".

Originale gaveideer og parfumer at give til en 15-årig pige

Beauty Kit

Beauty Kit er helt sikkert en af de bedste gaver, du kan give en pige, som fylder 15 år.

Det perfekte skønhedssæt, og derfor det bedste til din teenager, er et sæt, der indeholder flere produkter, herunder: et makeup-sæt (med forskellige nuancer af øjenskygge, rødme og pudder), et sæt børster og hud- eller hårbehandlinger.

Personlig Gave

Det er en original og sjov idé at give en personlig gave. Du kan give hende en kurv fyldt med hendes yndlingsslik med en stor ballon med hendes navn på, et krus med en sjov eller sød sætning eller endda en T-shirt designet specielt til hende med hendes idol, en figur fra hendes yndlingsfilm eller tegneserie.

En Led-lampe

På deres 15-års fødselsdag bliver mange teenagepiger oppe hele natten for at se film, læse eller læse bøger. Derfor er dette en af de bedste gaver, du kan give hende.

Led-lamper eller -strimler, der klæbes fast til møbler eller vægge, er ideelle til at give et smukt og romantisk præg til dit værelse og gøre det til dit yndlingshjørne i huset. 

Kamera

Kameraer er en anden af de mest originale gaver til 15-årige piger, da ønsket om at tage billeder og gemme alle minder fra en rejse for senere at uploade dem til deres sociale netværk er en fælles faktor hos teenagepiger.

Derfor vil det helt sikkert give en quinceañera et kamera med USB-tilslutning et smil på læben, hvis du giver hende et kamera. Nogle af de bedste muligheder er et vandtæt GoPro-kamera eller et polaroidkamera, som giver hende øjeblikkelige billeder i et vintageformat til at dekorere hendes soveværelsesvæg.

En dagbog

De fleste femtenårige piger ville ønske, at de havde en personlig notesbog, hvor de kunne skrive alle deres oplevelser og eventyr ned. Her er en anden original gave, du kan give: en dagbog.

Der findes uendeligt mange forskellige modeller af dagbøger, men enhver af dem vil helt sikkert overbevise din fødselsdagspige.

 De bedste gaver til piger til deres 15-års fødselsdag

Anbefalede parfumer til 15-årige piger

Parfumer kan få enhver kvædepige til at føle sig frisk, sød, forførende og fræk på samme tid. En parfume, der passer til en teenagepiges personlighed, er altid en perfekt gave.

Bamboo fra Gucci 

Det er en ideel parfume til at gennemtrænge ethvert rum med en frisk og feminin duft. Den er perfekt til femtenårige piger, da dens udsøgte duft med noter af rav, vanilje og sandeltræ er et udtryk for elegance og beslutsomhed i alle aspekter. Alt i alt er Bamboo fra Gucci (DIVAIN-566) en gave, der passer perfekt til unge teenagepiger.

Dolce fra Dolce & Gabbana

Den hvide blomsterduft fra Dolce fra Dolce & Gabbana (DIVAIN- 158) er synonym med ungdommelig elegance. Det er en gave, der passer perfekt til den snobbede quinceañera.

Candy fra Prada

Det er en efterårssæsonbestemt duft, der signalerer lidenskab, vitalitet og energi - ord, der perfekt definerer en quinceañera.  Candy fra Prada (DIVAIN-116) dufter af karamel, blomsternoter, moskus, vanilje og benzoin og vil glæde enhver.

Chloé fra Chloé

Alt i alt er dette en af de bedste parfumer, du kan give til en ung teenager. Dens livlige duft af friske jordbær, magnolia, roser, rav, liljekonval, cedertræ og honning gør Chloé fra Chloé (DIVAIN-057) til en af de mest ungdommelige dufte.