De 4 bedste parfumedesignere i verden

Glamouren af en ​​god kjole, modedesign på catwalks, duften af ​​en god parfume. Disse og andre inspirationer har været motivationen for store personligheder, som har opnået succes og er blevet ikoner for stil og elegance på verdensplan gennem deres brands.

I denne verden har vi berømte parfumedesignere, der har skilt sig ud for deres udsøgte aromaer. I denne artikel vil vi gerne dele et uddrag med dig fra seks af de bedste parfumedesigners liv og triumfer.

Du vil også lære alt om, hvordan de skabte de bedste parfumemærker, som har været præference for store berømtheder fra kunstens og underholdningens verden.

Coco Chanel

I begyndelsen dedikerede hun sig selv som modedesigner og kom ind på parfumemarkedet ved at skabe en duft opkaldt efter hendes mærke: Chanel Nº5, med en blomsteraroma og inspireret af kvinder.

I begyndelsen var denne klassiske parfume hans duft til personlig brug, indtil han besluttede at markedsføre den, og den blev en af ​​de mest foretrukne parfumer i verden. Chanel-virksomheden i Paris har siden grundlæggelsen i 1910 markeret sig ikke kun som et mærke inden for tøj og parfume, men også i sin serie af håndtasker og kosmetik til kvinder.

Vi fortæller dig, hvilke der er de bedste mærker af de vigtigste parfumer

Giorgio Armani

Giorgio er en af ​​de mest berømte italienske parfumedesignere i verden. Dens forførende maskuline dufte er uden tvivl en af ​​de mest efterspurgte. Blandt dem skiller dens Acqua di Gio parfume sig ud, en eau de parfum, der blander den friske duft af hav og træ. Hans tøjdesign har også gået på de store catwalks i verden og underholdning.

Calvin Klein 

Denne designer skabte sit firma i New York City i 1968. Hans designs, både til tøj og dufte, fanger mænd og kvinder. I årevis har det opnået prestige og anerkendelse fra millioner af mennesker, så meget, at forskellige berømtheder bærer deres tøj og bruger deres aromaer.

At tale om Klein parfumer er synonymt med at fremhæve mænds og kvinders sensualitet. Blandt sine mere end 150 parfumer skiller Eternity og CK One sig ud. Det er virkelig et af de mest succesrige mærker.

Christian Dior er en af ​​de mest kendte parfumedesignere

Christian Dior

At henvise til Christian Dior er at tale om mere end et halvt århundredes mode og elegance. Denne fremtrædende franske parfumør og designer var grundlæggeren af ​​modehuset, der bærer hans navn.

Inspirationen til hans succes var blomsterhaven i hans familiehjem i Granville og den parisiske glamour af klassiske kvinder på ferie i hans hjemeby.

Hans design spænder fra et godt jakkesæt til en udsøgt parfume. Dior huset er synonymt med udmærkelse og glamour. I dens parfumeserie er der flere end 200 dufte, der har fanget enhver smag. Dens aromaer inspirerer til skønhed og fremkalder friskhed og modernisme. De mest fremragende af hans samling er Joy, Fahrenheit, J´Adore eller Homme.
Dette er listen over de 4 bedste parfumedesignere i verden. Selvom der også er andre af Hugo Boss statur, som har markeret historien med deres mærker.