De bedste parfumer til mænd ifølge eksperterne

Tro det eller ej, men bag skabelsen af en parfume ligger der en masse forskningstid og videnskabelige processer. Det skyldes det store antal duftfamilier og den måde, de har indflydelse på de forskellige hudtyper hos hvert enkelt menneske.

Nedenfor har vi udarbejdet, 7 af de bedste parfumer til mænd ifølge eksperterne. Opdag dem og sæt en trend i din hverdag!

Boss Bottled fra Hugo Boss

En af de bedste producenter af parfumer til mænd er Hugo Boss. Det kan du se i denne parfume, der blev lanceret i 1998, og som især skiller sig ud ved sine træagtige noter.

Eksperter anbefaler, at du bruger duften af Boss Bottled fra Hugo Boss (DIVAIN-023) til elegante begivenheder, hvor formel påklædning er et krav. Selv om nogle professionelle modefolk bruger denne eau de parfum til mere formelle og afslappede stilarter, hvor elegance står i kontrast til enkelhed. 

De bedste parfumer til mænd ifølge eksperterne, fulde af sensualitet

The One fra Dolce & Gabanna

I modsætning til eau de cologne er denne dufts holdbarhed blandt de bedste, hvilket gør den ideel til en aften i byen. Dens tilstedeværelse er så intens, at den kan modvirke den dårlige lugt, som en cigaret kan efterlade på dit tøj.

Nogle mener, at The One fra Dolce & Gabanna (DIVAIN-006) er en af mærkets mesterparfumer, da den har karisma og elegance. For flere eksperter har denne duft til mænd et niveau, der kan sammenlignes med de dufte, der blev lanceret af Jean Paul Gaultier, en af historiens bedste parfumeører.

Acqua di Gio fra Giorgio Armani

Armani er et andet mærke, der har gjort sig bemærket takket være kvaliteten af sine dufte. Acqua di Gio fra Giorgio Armani er kendetegnet ved nogle citrusnoter som f.eks. appelsin, citron eller mandarin. Du kan bruge denne eau de toilette (eau de cologne) i forskellige situationer, f.eks. til en fest eller til at gå ud med din partner.

Eternity for Men fra Calvin Klein

Calvin Klein er kendt for at producere parfumer af høj kvalitet. Duften, der kendetegner dens kreationer, er designet til at give en ung følelse og er ideel til dem, der har den nye generations energi

Selv om Calvin også er kendt for sine klassiske parfumer som f.eks. Eternity for Men, (DIVAIN-207), som adskiller sig fra andre af mærket ved at have en blomsterduft kaldet "new freshness". Eternity har været så berømt, at den siden 1989 fortsat har stået på hylderne hos alle mænd.

Ekspertliste over de bedste herreparfumer, der sætter trenden

Sauvage fra Christian Dior

Et andet modehus, der har udmærket sig ved sine parfumer, er Christian Dior, et mærke, der har et bredt udvalg af parfumer. Sammenlignet med andre dufte har Diors dufte et stærkere hold, hvilket giver en mere effektiv vedhæftning uanset hudtype.

Ifølge eksperterne Sauvage fra Christian Dior (DIVAIN-222) udmærker sig som en duft med en vild, moderne, vovet og ret elegant stil, men også ideel til en klassisk mand. 

DIVAIN-010

DIVAIN-010 er inspireret af mænd, der arbejder og stræber efter at nå deres mål, og er en ode til den moderne, mandige mand. Duften af denne duft vil give dig al den mandighed, du har brug for. Det er uden tvivl en af kvindernes favoritter.

Nogle modeeksperter anbefaler, at du bruge  DIVAIN-010 til hverdagsbrug, da den vil give dit outfit maskulinitet og forbedre din stil. En anden god grund til at bruge den ofte er, at dens duft passer til alle typer tøj.

Polo Blue Gold fra Ralph Lauren

Denne parfume er skabt til den moderne mand og er et af de bedste valg for dem, der elsker sport og den maskulinitet, som fysisk aktivitet giver dem. Alt sammen understøttet af oplevelsen af et hus, der blander elegance med modernitet, raffinement og et afslappet touch.

Polo Blue Gold fra Ralph Lauren (DIVAIN-202) kombinerer sine dufte perfekt og opnår samtidig en god fiksering og holdbarhed på hud og tøj.