De 11 bedste skægtyper i 2022

Der er ikke noget mere modent, formelt og attraktivt end en mand med skæg, men endnu bedre er en mand med et perfekt plejet og trimmet skæg.

I en verden af m√¶nds pleje er det ikke s√• enkelt at v√¶lge den rigtige sk√¶gstil, som det lyder. Ligesom kvinder b√łr en mand altid tage hensyn til sit ansigtsform for at v√¶lge en stil, der fremh√¶ver hans ansigtstr√¶k og skjuler de usk√łnne tr√¶k og skjuler de usk√łnne.¬† Det skal ogs√• bem√¶rkes, at det ikke er alle m√¶nd, der f√•r ansigtsh√•r lige s√• let.¬†

Derfor har vi i denne artikel samlet de bedste skægtrimmere i 2022. Se alle stilarter, og vælg den, du bedst kan lide! 

Korte skægtyper

Det korte skæg er det mest populære valg for mange mænd. Det ser godt ud til næsten alle ansigter, selv om nogle typer kort skæg passer bedre til visse ansigtsformer.

Cirkelskæg

En af de mest klassiske stilarter for mænd er det runde skæg, da det passer til næsten alle ansigter, især trekantede og firkantede ansigter. Det cirkulære skæg består af en hagespids, der er forbundet med et ret simpelt overskæg i form af en cirkel. 

Opdag de forskellige skægtyper afhængigt af dit ansigtsform.

hængelås skæg 

Låseskægtypen består af en lille gedebuk (en skægbunke, der kun dækker hagen), som er adskilt fra overskægget. 

Kort, firkantet skæg

Denne type skæg dækker overskægget og spidskægget, indtil det slutter til bakkenbarterne, men med veldefinerede lige sider. 

Denne type skæg dækker overskægget og spidsen og slutter sig til bakkenbarterne, men med veldefinerede lige sider.

Barba Balbo

Balbo-skægget er den bedste stil til mænd, der ikke har meget ansigtshår. Den består af et pænt trimmet skæg og overskæg, der er adskilt fra hinanden, og en frisure uden bakkenbarter. 

3 dages skæg

Mange unge m√¶nd, der elsker det afslappede look, v√¶lger dette look, som blot er et trimmet sk√¶g, der er trimmet nok til at se ud, som om det har vokset i mindst tre dage. Det bedste ved denne stil er, at den kan udf√łres perfekt med klassiske barbermaskiner.¬†

Mutton Chops

En stil, der bestemt ikke passer til alle ansigter. Mutton Chops er et skæg, der også er kendt som en "Chopper". Det består af et busket overskæg, der er forbundet med ret lange bakkenbarter, uden at der er noget spidsbrynshår. Denne stil kan også bæres lang. 

De bedste typer skægtrimmer til at sætte trenden

Ankerskæg

Ankersk√¶gget er en model, der passer til m√¶nd, der har en rund ansigtstype, da det skaber en illusion af rette vinkler i ansigtet. Dette sk√¶g starter med en tynd linje p√• hagen og l√łber ned langs k√¶belinjen i form af et anker, ledsaget af et tyndt oversk√¶g.

Lange skægtyper

Der er nogle heldige m√¶nd, for hvem sk√¶gv√¶kst ikke er en ulempe. Der findes ogs√• flere modeller, der ser godt ud til et ovalt eller firkantet ansigt. Husk altid at holde dine sk√¶gh√•r i god stand, for langt er ikke ensbetydende med uglet√łj.

Verdiskæg

Verdi-sk√¶gget er ret stilfuldt, klassisk og er inspireret af Giusseppe Verdi, en operakomponist. Den er karakteristisk lang og afrundet i bunden. Det ledsages normalt af et sparsomt oversk√¶g, som b√łr v√¶re adskilt fra sk√¶gget.

Vildskæg

Der er ingen bedre f√łlelse for en mand end at f√• mulighed for at f√• sk√¶g. Denne stil er ogs√• kendt som et hipster-sk√¶g. Det er ideelt til et afslappet look, men kr√¶ver meget pleje, f.eks. fugt og konstant udglatning.

Gedeskæg

‚Äė‚ÄôChivo sk√¶g eller Gedeske√¶g‚Äô‚Äô er ber√łmt blandt mange skuespillere og ber√łmtheder og er is√¶r attraktiv p√• ansigter med en udtalt k√¶belinje. Dette sk√¶g vokser kun langt p√• hagen.¬†

Garibaldi skæg

Du skal ikke lade dig narre af det fulde sk√¶glook, Garibaldi-stilen kr√¶ver en masse oprydning. Denne type sk√¶g er koncentreret fra hagen og nedad, ca. 15 til 20 centimeter. Du b√łr ogs√• trimme sk√¶gget og tegne konturerne af kindbenet og oversk√¶gget.¬†

Nu hvor du ved, hvilken type skægtrimning du skal vælge for at fremhæve dine ansigtstræk, må du ikke glemme, at skægpleje er vigtigt, hvis du vil vise dit skæg frem og give et stilmæssigt statement.


divain

Dine tilsvarende parfumer

Tilmed dig på vores nyhedbrev være opmærksom på vores seneste udgivelser