De TOP Bedste parfumer til sportsfolk til mĂŚnd og kvinder

De bedste parfumer til, at dyrke sport med er dem, der er kendetegnet med en stor friskhed, der giver en ubeskrivelig følelse af velvÌre. Forfriskende dufte, fuld af energi og motivation, der vil hjÌlpe dig med at forbedre koncentrationen, sü du kan fuldføre hele din rutine uden forstyrrelser.

Hos DIVAIN har vi et bredt katalog af dufte til alle mülgrupper, og parfumer til sportsfolk kunne selvfølgelig ikke mangle. Fü øje pü de TOP bedste, vi har valgt til dig. Dufte der für dig til at strüle mens du dyrker sport! Her anbefaler vi de bedste dufte til mÌnd og kvinder!

Sportsparfumer til kvinder

DIVAIN-132, tilsvarende til Lacostes Touch of Pink

Indtag verden med denne duft, der fĂĽr dig til at danse og hoppe! En eksplosion af energi og vitalitet designet til autentiske og spontane kvinder.

DIVAIN-132, tilsvarende til Touch of Pink fra Lacoste , er en blomstret og frugtig cocktail, der skiller sig ud for en citrus topnote af appelsin og fersken, der blander sig i et elegant hjerte af jasmin, violblade og kardemomme, blandt andre ingredienser. Som afslutning har den en speciel harmoni af sandeltrĂŚ, moskus og vanilje, der vil smelte alle dine sanser.

DIVAIN-546,tilsvarende til Cool Water Woman fra Davidoff

Inspireret af havets friskhed vil DIVAIN-546 tilsvarende til Cool Water fra Davidoff til kvinder, den fü dig til at overvinde enhver udfordring, du stiller til dig selv. Denne blomsterduft er perfekt til udendørs sport, isÌr i bjergene. Den begynder med søde og lÌkre noter af ananas, fersken og melon, som giver plads til et unikt hjerte af honning, liljekonval, lotusblomst og rose. Hvad venter du pü? Prøv den!

Find den bedste sportsparfume til kvinder

DIVAIN-092, tilsvarende til Tommy Girl fra Tommy Hilfiger

Hvis du elsker at bruge din fritid sammen med sport og venner, sü er det DIVAIN-092, tilsvarende til Tommy Girl. Nyd livet med hver note, der udgør denne klassiske feminine duft, der kombinerer en topnote af solbÌr, kamelia, mandarin og Ìbleblomst med et forførende hjerte af blandt andet lilje, viol, mynte og kaprifolie.

DIVAIN-602, tilsvarende til Libre fra Yves Saint Laurent

Mød livet med optimisme med denne parfume lavet til sportsfolk. DIVAIN-602, tilsvarende til Libre fra Yves Saint Laurent reprÌsenterer en modig, dristig kvinde, der elsker udfordringer. En eksplosion af sensuelle og uventede dufte, hvoraf kaprifoliens blødhed, jasminens elegance og Madagaskars vanilje er sødme. En enormt uimodstüelig duft!

Parfumer til sporty mĂŚnd

DIVAIN-264,tilsvarende til Polo Sport fra Ralph Lauren

En frisk og vanedannende duft, der har akvatiske touch at vise frem i fitnesscentret og fü din mest konkurrencedygtige side frem. DIVAIN-264, tilsvarende til Polo Sport fra Ralph Lauren det er en forfriskende og stÌrk parfume til mÌnd, som du kan bÌre i din hverdag, isÌr i løbet af din trÌningsdag. Den skiller sig ud for en perfekt kombination af grønne noter afbalanceret med en trÌagtig base af sandeltrÌ, rav, moskus, guaiac trÌ og cedertrÌ.

DIVAIN-018, tilsvarende til Allure Homme Sport fra Chanel

Omsluttende, sensuel og med karakter. Südan er vores DIVAIN-018, similar a Allure Homme Sport de Chanel  til selvstÌndige og selvsikre mÌnd. En parfume, hvor friskhed og sødme forenes for at skabe en anderledes og overraskende aroma. Ideel til elskere af adrenalin og ekstremsport.

Parfumer til sportsfolk mĂŚnd, der vil fĂĽ dig til at fĂĽ succes i trĂŚningscentret

DIVAIN-313, tilsvarende til Solo Loewe Sport fra Loewe. 

En anden af ​​de parfumer til sport, som ikke kan mangle fra denne TOP, er vores DIVAIN-313, similar a Solo Loewe Sport. Lavet til sporty mænd, der ikke ønsker at forlade deres mest elegante og sensuelle del. En sammensætning, der kombinerer en topnote af mandarin og bergamot med et hjerte af lavendel og rosmarin. For at afslutte en baggrund af rav, mos og patchouli, der giver parfumen en unik duft og personlighed.

DIVAIN-357

DIVAIN-357 ​​til mænd, der er inspireret af en autentisk boksekamp. Bliv stjernen i showet og kom på ringen med en intens parfume, der har træagtige og orientalske noter, der vil vække alle dine sanser. Mærk dens noter af mandarin, karamel, tonkabønner og vetiver på din hud og oplev en spændende sanserejse, der vil fange dig.

DIVAIN-349

Vi lukker med denne TOP bedste sportsparfumer med DIVAIN-349. Denne duft inviterer dig til at leve en unik duftoplevelse med et spil af kontraster, der byder på friskheden af ​​dens citrusnoter og sensualiteten af ​​et hjerte af røgelse og lavendel. Prøn den!

Med disse sportsparfumer vil du kunne nü dine mül. Bliv centrum for alle øjne og sÌt ikke grÌnser for dig selv. Det er aldrig for sent at starte i fitnesscentret. Gü efter alle! ;)