Top 10 parfumer til dette forår, som du gerne vil have

Foråret er lige om hjørnet, og hvilken bedre måde at lancere det på end med en god aroma, der matcher denne sæsons glæde og friskhed. Hos DIVAIN præsenterer vi vores TOP over de bedste parfumer til dette forår. Ideel til gaver eller til at forkæle dig selv. Oplev dem alle!

DIVAIN-073, tilsvarende til Coco Mademoiselle fra Chanel

Føl dig som en eventyrprinsesse med denne feminine duft designet til en glamourøs og meget elegant kvinde. DIVAIN-073, similar a Coco Mademoiselle de Chanel, er ren friskhed og glæde, som skiller sig ud for en kombination af uimodståelige noter, der vil vække alle dine sanser. En frugtig åbning af bergamot, appelsin og grapefrugt giver plads til et sensuelt hjerte med rose og jasmin. Som afslutning en baggrund af moskus, patchouli og vanilje, der yderligere forstærker dens elegance. Du vil elske det!

DIVAIN-228, tilsvarende til Aventus fra Creed

Denne Must Have driver os til vanvid! DIVAIN-228, similar a Aventus de Creed, er en af ​​de bedst sælgende herreparfumer i verden og vi er og ikke overraskede! Denne parfume har en anderledes og meget ukonventionel duft. Provokerende, optimistisk og unik. Den begynder med en lækker frugtagtig åbning, der smelter sammen til et hjerte af rose og marokkansk jasmin, der giver plads til en varm base, der vil fange dig. Perfekt til enhver moment!

DIVAIN-736, tilsvarende til Musk of Flowers fra Mancera

En anden af ​​de ideelle parfumer til dette forår er DIVAIN-736, similar a Musk of Flowers de Mancera. En intens og elegant blomstercocktail med et gourmand-touch for at få dig til at føle dig frisk hele dagen. Den kombinerer frugtagtige og blomsteragtige noter med en baggrund af moskus og sandeltræ, der vil transportere dig til et ægte drømmeparadis.

Forårsparfumer til mænd til en samlet pris

DIVAIN-222, tilsvarende til Sauvage fra Dior

Forårets friskhed vil ledsage dig med DIVAIN-222, similar a Sauvage de Dior, en maskulin duft inspireret af åbne rum. Bergamot, peber, lavendel, vetiver og cedertræ er blot nogle af de uimodståelige ingredienser i dens udsøgte formel. Hvis du er naturelsker og vil satse på en god parfume, så tøv ikke med at prøve den.

DIVAIN-917, tilsvarende til Good Girl Gone Bad fra Kilian

Når jeg er uartig, er jeg bedst!. Sådan defineres vores mest vovede duft af Black Edition, DIVAIN-917, similar a Good Girl Gone Bad de Kilian. En forårsparfume, der får dig til at nyde en uforglemmelig gåtur gennem en have fuld af hvide blomster som tuberose, jasmin eller påskelilje. Så sød som sensuel. En afhængighed, du ikke vil give slip på.

DIVAIN-061 til kvinde

Enkelhed er nøglen til elegance og vores  DIVAIN-061 er et bevis på dette. Denne parfume til kvinder er en hyldest til den blomsteragtige duftefamilie. Dens spyt af koriander, kassia, bergamot og violer er blandet med en urkronepæon, jasmin, gardenia og rose. Alt i alt har den en meget sød baggrund af iris, cedertræ og moskus højdepunktet ved at tilføje pastelvinduet til denne kjole af femininitet. En duft, som du vil gøre en forskel med og vil være centrum for alle mirakler.

Dufte til kvinder ideel til forårssæsonen

DIVAIN-601, tilsvarende til Idôle fra Lancôme

Start foråret med stil med DIVAIN-601, similar a Idôle de Lancôme. Ung, frisk og fuld af energi, denne parfume er skabt til selvsikre kvinder, der er klar til at indtage verden. En eksplosion af blomsteragtige og eksotiske noter såsom tyrkisk rose, Rose de Mai eller indisk jasmin, er stjernerne i denne kraftfulde duft, der vil erobre dit hjerte!

DIVAIN-251

En anden af ​​forårsparfumerne til mænd, som du gerne vil have, så snart den rører din hud, er vores DIVAIN-251. Slip dig selv og oplev en helt anden duftoplevelse med denne træagtige duft, der ikke vil gå ubemærket hen. Sammensat af en enkel blanding af bergamot, kokosnød og tonkabønner, der vil fremhæve din mest vovede side.

DIVAIN-572, tilsvarende til Bloom fra Gucci

DIVAIN-572, similar a Bloom de Gucci, er som en rejse gennem naturen fuld af uventede overraskelser. En buket af hvide blomster, såsom jasmin, der giver anledning til en frisk og ren duft, perfekt til hverdagsbrug. Alt dette pakket ind i en sød og træagtig baggrund af piscuala, orrisrod, sandeltræ og vanilje.

Discovery Set Floral

Endelig inviterer vi dig til at opdage foråret gennem vores Discovery Sæt floral. En pakke bestående af 8 parfumer af 15 ml, der fremhæver facetterne af denne meget efterspurgte olfaktoriske familie. Uimodståelige fristelser ideel til gaver eller til at forkæle dig selv!

Nu hvor du kender TOP-forårsparfumerne, så vent ikke længere og køb dine favoritter til en enkelt pris. Oplev denne sæsons friskhed og glæde med DIVAIN. Vi venter på dig!